Güzelliğin Sınır Tanımayan Gücü Sephora, Sephora Box İle Sizlerle
Ana Sayfa Güzelliğin Sınır Tanımayan Gücü Sephora, Sephora Box İle Sizlerle

Güzelliğin Sınır Tanımayan Gücü Sephora, Sephora Box İle Sizlerle

 

Çok sevilen mini ürünlerimizi sizler için Sephora Box ile bir araya getirdik. Seçili markaların ürünlerinin 6 mini ve 2 adet orjinal boyunu içeren 1.300 TL değerindeki Sephora Box, Sephora Türkiye Mobil Uygulaması‘ndan yapacağınız minumum 1.000 TL tutarındaki cilt bakım alışverişlerinizde hediye edilecek! Sizin için özenle hazırladığımız Sephora Box’ın içinde yer alan ürünleri birlikte keşfedelim;

Clinique All About Clean 30 ML

Clinique All About Clean temizleme sütü, cildinizdeki makyajı temizlemeye yardımcı olurken gün içerisinde maruz kaldığı kirlerden de arınmasına destek olarak kirliliğin neden olduğu tıkalı gözenek görünümü azaltmayı hedefler. Tahriş etmeyen ve cildi kurutmayan formülü ile cildin nemlenmesine de katkı sağlar. Hassas, kuru ve karma cilt tiplerinin kullanımı için uygundur.

 

Origins GinZing™ Refreshing Eye Cream To Brighten And Depuff 5 ML

Yenilenmiş Ginzing Göz Kremi, göz çevresindeki koyu halkaları gözle görülür şekilde azaltmaya yardımcı olmak için C Vitamini ve Niasinamid içerirken, aynı zamanda göz çevresini aydınlatmaya ve nemlendirmeye destek olmak için tasarlanmıştır. İçeriğindeki cildin doğal hücre enerjisini artırarak ışıltıyı canlandırmaya yardımcı olan doğal Panaks Ginseng & Kahve Çekirdekleri göz çevresinin daha enerjik bir görünüme kavuşmasına destek olur.

 

Estee Lauder Advanced Night Repair Serum 7 ML

Çığır açan Chronolux Power Signal teknolojisine sahip Advanced Night Repair Serum daha sıkı bir cilt için hücre yenilenmesinin ve kolajen üretiminin artmasına destek verir. Onarıcı gece serumu, gelecekte oluşacak yaşlanma belirtilerini hedeflerken aynı zamanda cildin sıkılaşmasına ve renk tonu dengesinin eşitlenmesine yardımcı olur. Ek olarak, ciltteki kuruluğu ve nemsizliği azaltmayı da destekler.

 

Lancome Rénergie Multi-Lift Ultra Krem 5 ML

Lancôme’un Rénergie Multi-Lift Ultra Krem’i, tek başına çok yönlü etkisi sayesinde ciltteki yaşlanma belirtilerine karşı savaşıyor. Rénergie Multi-Lift Ultra Krem; cildi sıkılaştırmaya yardımcı özelliğinin yanı sıra, kırışıklık ve koyu leke görünümünü de azaltmayı hedefliyor. Kremin en zorlu koşullarda bile varlığını sürdürmesiyle bilinen keten özü ile zenginleştirilmiş formülü, kolajen kaybı belirtilerine karşı çok yönlü bakım sağlıyor. Rénergie Multi-Lift Ultra Krem, cildin esnekliğini kısa sürede geliştirmeye ve koyu lekelerin görünümü azaltmaya destek olmak amacıyla tasarlanmıştır.

Sephora Collection Yüz Temizleme Jeli 125 ML

%98 oranında doğal kökenli içeriklerden formüle edilen Sephora Collection Yüz Temizleme Jeli, tüm cilt tipleri için uygundur ve yüzdeki ve gözlerdeki makyajı etkili bir şekilde temizlemeye yardımcı olur. Cildinizi kirlerden arındırmayı desteklerken ciltte biriken fazla sebumu azaltmayı hedefler. Sephora Collection Yüz Temizleme Jeli, içerdiği prebiyotikler ve aloe vera özleriyle de cildin ihtiyacı olan neme kavuşmasını destekler.

 

Drunk Elephant Protini Polypeptide Krem 5 ML

Drunk Elephant Protini Polypeptide Cream, içeriğindeki peptitler hücresel düzeyde iletişim yaparak nemi cilde bağlayarak cildin dolgunlaşmasına, sıkılaşmasına ve yenilenmesine yardımcı olur. Sahip olduğu antioksidanlarla cildi rahatlatıp yatıştırmaya yardımcı olurken bir yandan da ihtiyacı olan nemi alarak tazelenmesini hedefler.

Pixi Glow Tonic 15 ML

%5 oranında Glikolik Asit ile formüle edilen Pixi Glow Tonic, cildi eksfoliye ederek daha parlak parlak ve pürüzsüz görünmesine yardımcı olmayı hedefler. Tüm cilt tipleri için kullanıma uygun olan, alkol içermeyen tonik, içeriğindeki aloe vera, ginseng ve botanik özleri ile cildin beslenmesine destek olur.

 

Sephora Collection Mud Mask

İçeriğindeki, 15 dakikada aktive olan mineral çamur formülü ile cildinizdeki yağ ve kir kalıntılarını arındırmaya yardımcı olarak daha mat bir görünüme kavuşmanıza destek olur.

Cilt bakım setimizin detaylarından bahsetmişken unutmadan hatırlatalım isteriz; 15 dakika boyunca ücretsiz, cilt bakımı uygulamamızı keşfetmek ve randevu almak için Sephora mağazalarımızı ziyaret etmeyi unutmayın!

15 Dakikalık Ücretsiz Sephora Mini Cilt Bakım Servislerini Keşfet:

  • Sıkılaştırıcı ve Yaşlanma Karşıtı:

Yaşlanma karşıtı ve sıkılaştırıcı toparlayıcı bakım

  • Şehirde Detoks:

Arındırıcı cilt bakımı

  • Nemlendirici Işıltı:

Nemlendiren ve cilde ışıltı veren bakım

 

*Sephora Türkiye Mobil Uygulaması‘na ulaşmak için: