Güzellik Dünyasının Güçlü Kadınları
Ana Sayfa Makyaj Yüz Güzellik Dünyasının Güçlü Kadınları

Cilt Bakımı

Güzellik Dünyasının Güçlü Kadınları

Sephora editörleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kurucusu kadın olan markalardan favorileriyle kutluyor. 

Güzellik sektöründe kendini var eden kadınların sadece 8 Mart’ta değil, her gün desteklenmesi gerektiğinin farkındayız. Çünkü bu başarılı kadınların ortaya çıkardıkları ürünler kendimizi daha iyi hissetmemizin önünü açıyor. Biz de bu özel günde onların markalarından seçtiğimiz favori ürünleri bir araya getirdik.

Tarte Shape Tape Concealer 

Az miktarda kullanıldığında bile göz altı morluklarını ve koyu halkaları tek seferde örten Tarte Shape Tape Concealer bütün övgüleri hak ediyor. Yoğun bir yapısı olduğu için kullanmadan önce göz çevrenizi nemlendirmenizi tavsiye ederiz. 

Rare Beauty Soft Pinch Blush Happy

Rare Beauty’nin popüler likit allıkları parlak ve nemli bir bitişe sahip. Bu allığın  pigmentasyonu yüksek olduğu için az bir miktarda ürünü makyaj süngeri veya stippling fırça ile uygulamak iyi fikir.

Drunk Elephant Bora Barrier Repair Cream

Drunk Elephant’ın bu kremi cilt bariyerini onarmayı ve güçlendirmeyi amaçlıyor. Lipid, seramid ve komedojenik olmayan yağlar içeren bu bariyer kremi hasar görmüş ve yoğun nem bakımına ihtiyaç duyan ciltler için ideal.

Gisou Honey Infused Hair Repair Serum

Gisou’nun saçı nemlendiren, kırık saç uçlarını onaran ve ısıya karşı koruyan saç serumu bitkisel keratinin yanı sıra markanın karakteristik içeriği olan bal içeriyor. Duştan çıktıktan sonra hafif ıslak saçın özellikle uçlarına boydan boya uygulayın.

Gulsha Ultimate Rosewater

Isparta’dan toplanan gül yapraklarının damıtılmasıyla edilen Gulsha’nın gül suyu antioksidan özelliğiyle cildi besliyor. Tonik olarak kullanıldığında ciltteki sebumu dengeleyerek cilde daha parlak bir görünüm kazandırıyor. 

Fenty Skin Cherry Treat Lip Oil

Fenty’nin dudakları yoğun bir şekilde nemlendiren dudak yağı özellikle kuru dudaklar için tam bir kurtarıcı. İçeriğinde yer alan kiraz çekirdeği, kuşburnu ve jojoba yağlarıyla dudakları besliyor. Parlak bir bitişe sahip.

Supergoop! Glowscreen SPF 30

Supergoop! Glowscreen cilde parlaklık verirken aynı zamanda cildi zararlı güneş ışınlarına karşı koruyor. İçeriğinden yer alan niasianmid, ferulik asit ve tokoferol bu güneş koruyucuyu tam bir antioksidan hazinesine dönüştürüyor. Hiyalüronik asit ise cildi neme doyuruyor.