GÜZELLİK TUTKUNLARININ VAZGEÇİLMEZLERİ
Ana Sayfa Makyaj GÜZELLİK TUTKUNLARININ VAZGEÇİLMEZLERİ

Cilt Bakımı

GÜZELLİK TUTKUNLARININ VAZGEÇİLMEZLERİ

2020’yi geride bırakmaya hazırlanırken, güzellik tutkunlarının Sephora’da en çok tercih ettiği yüz bakımı ve makyaj ürünlerini keşfediyoruz.

Dilersen yıl bitmeden denemen, dilersen güzellik tutkunu arkadaşlarına yılbaşında hediye ederek onları sevindirmen için; Sephora’nın vazgeçilemeyen ürün seçkisini görmeye hazır mısın?

Uzun süredir influencer’ların radarındaki Foreo, 2020’nin başında hayatımıza yeni girmesine rağmen şimdiden favorilere yerleşen Wishful, içeriğinde Kore güzellik sırlarını taşıyan Dr. Jart+, Rihanna’nın her ten rengine hitap edebilen güzellik markası Fenty Beauty, makyaj devlerinden NARS ve bir kadın girişimi olan Benefit’ten en sevilen ürünleri inceledik. İşte başlıyoruz!

 

LUNA™ 3, Karma Ciltler İçin Yüz Temizleme ve Sıkılaştırıcı Masaj Cihazı

Deneyenlerin bir daha vazgeçemediği, T-sonic adlı patentli titreşimiyle Foreo 3, cilt bakımında çıtayı yükseltiyor. Akıllı telefonunla cilt bakımını takip edebilmeni sağlayan cihazın farklı titreşim ve masaj modlarında dilediğini seçtiğin anda hazırsın!

 

 

WISHFUL Yo Glow Enzym Scrub

Huda Beauty ile tanıdığımız makyaj gurusu Huda Kattan’ın cilt bakım markası Wishful ile hala tanışmadıysanız, şimdi tam sırası.

Yo Glow Enzim Scrub, cildin ışıntısını desteklemek  için ananas ve papaya enzimleri, BHA ve AHA kombinasyonu ile zenginleştirilmiş nazik ama güçlü bir peelingtir.

 

 

DR JART+ CICAPAIR ™ Renk Düzenleyici SPF 30 Krem

Yaraları iyileştirmesiyle bilinen kaplan otu efsanesinin hayata dönüşmüş hali Cicapair Renk Düzenleyici Krem, yüzdeki kızarıklık görüntüsünü gidermeye ve cildin çevre radikallerinden korunmasına yardımcı olan yeşil-bej renk düzeltici bir kremdir. Tüm cilt tiplerine uygundur.

 

 

Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer

Dudaklarda parlaklık zamanı! Tek başına veya bir başka ruj  üstüne uygulayacağınız Gloss Bomb, parlaklığın yanı sıra içindeki shea yağı ile dudaklara bakım yapmayı hedefler.

Makyajın var olma sebebi onunla eğlenmek içindir. Asla baskı veya bir üniforma gibi hissedilmemeli. Şansınızı denemekten, risk almaktan çekinmeyin ve yeni, farklı şeyler yapmaya cesaret edin.

Rihanna

 

NARS Mini Orgasm Laguna Duo

Işıltılı pembeden derin altın kahvelere doğru renk tonları sunan, birbirini tamamlayan bu ikili ürün, yazın en güzel parlaklığını yılın her zamanı kolaylıkla ve rahatça yaşamanızı sağlıyor.

 

BADgal BANG! Volumizing Mascara

Kirpikler için baştan uca yenilenme zamanı… Aero-parçacıklar içeren hafif formülü, kirpikleri ağırlaştırmadan hacim ve uzunluk kazandırır. Dağılmaya karşı ve suya dayanıklıdır.