Halloween İçin Pratik ve Eğlenceli Makyaj Önerileri
Ana Sayfa Makyaj Göz Halloween İçin Pratik ve Eğlenceli Makyaj Önerileri

Makyaj

Halloween İçin Pratik ve Eğlenceli Makyaj Önerileri

Cadılar Bayramı kostümünüzü dikkat çekici makyajınızla tamamlamaya ne dersiniz? 

Kılıktan kılığa girip kendinizi baştan yaratmayı seviyorsanız Cadılar Bayramı’na bayıldığınıza eminiz. Bu eğlenceli günde giyeceği kostümü planlamaya başlayanlar için makyaj da çok önemli. Sephora’da alışverişe çıkmadan önce, Cadılar Bayramı makyaj rehberimizde aradığınız ipuçlarını bulacaksınız. 

Fenty Beauty Shadowstix Longwear Eyeshadow Stick – Copp’d That 

Halloween’in sembolü balkabağına gönderme yapan bronz stick göz farını gözlerinizin rengini belirginleştirmek için kullanabilirsiniz. Yoğun kremsi yapısıyla uzun süre kalıcılık sağlıyor. Fenty Beauty’nin mat ve parlak renklerden oluşan bu far serisi aynı zamanda suya dayanıklı. 

Anastasia Beverly Hills Fall Romance Eyeshadow Palette 

Sonbaharın sıcak renklerini bir araya getiren 12’li far paleti mat ve metalik tonlarıyla öne çıkıyor. İddialı bir göz makyajı için ideal bir seçim.

Fenty Beauty Eaze Drop Blur + Smooth Tint Stick 

Bazı kostümler fazla makyaj gerektirmez. Bu tarz bir kostüm tercih ederseniz Fenty Beauty’nin pratik fondöteninden yardım alabilirsiniz. Nemlendirici murumuru yağı içeren formülüyle doğal bir bitiş sağlıyor. 

Sephora Collection Rouge Is Not My Name Lipstick – Extra Pulse 

Cilt bariyerini güçlendiren seramidler içeren saten bitişli bu ruj serisinde 20 farklı renk tonu var. Extra Pulse isimli kiremit rengi, birbirinden farklı Cadılar Bayramı kostümlerini tamamlayacak bir klasik. 

Huda Beauty Easy Bake Loose Powder

Cadılar Bayramı’nda gün boyunca dayanabilmesi için makyajınızı iyi bir pudrayla sabitlemelisiniz. Baking tekniğinin öncülerinden olan Huda Beauty, uygulanan miktarın kontrol edilmesini sağlayan ağzı sayesinde işinizi kolaylaştıran bu pudrayı yarattı. Cildi kurutmayan bir yapıya sahip. 

Benefit Cosmetics Roller Liner – Noir 

Ucu keçeli olduğu için kalınlığı kolaylıkla ayarlanabilen bu likit eyeliner ile Lana Del Rey, Amy Winehouse, Cleopatra ya da Morticia Addams’a dönüşebilirsiniz. 

Fenty Beauty Fenty Icon Velvet Matte Liquid Lipstick – The MVP 

Fenty Beauty’nin likit ruju, kremsi yapısı sayesinde dudakları kurutmadan kalıcılığını koruyabiliyor. Yoğun kırmızı tonuyla Cadılar Bayramı kostümlerinin iyi bir tamamlayıcısı olmaya aday.

Tarte Sculpt Tape Contour 

Kontür, bazı kostümlerin olmazsa olmaz bir parçasıdır. Özellikle zombi, hayalet veya cadı kılığına girmeyi düşünüyorsanız, yüz hatlarınızı belirginleştirmek ve yüzünüze gölgeler eklemek için Tarte’ın sünger uçlu sıvı kontürünü deneyebilirsiniz.