HARİKA GÖRÜNEN KAŞLARA SAHİP OLUN!
Ana Sayfa Makyaj Göz HARİKA GÖRÜNEN KAŞLARA SAHİP OLUN!

Makyaj

HARİKA GÖRÜNEN KAŞLARA SAHİP OLUN!

Kalıcı kararlar alma derdi olmadan harika görünen kaşlara sahip olun!

Kaş sorunlarınızı dinleyen ve önemseyen, onlara özel çözümler sunan, dünyanın 1 numaralı* kaş markası Benefit Cosmetics yepyeni bir ürünle bizimle!

Kaş aralarınızda açıklıklar varsa, incecik doğal görünen çizgilerin tam siz göre olduğunu düşünüyorsanız Brow Microfilling Pen tam aradığınız ürün! Microblading etkisi veren üç uçlu aplikatörü sayesinde kaş tellerini taklit eden çizgileri saniyeler içerisinde kolaylıkla yaratmanıza yardımcı olur.

Kalıcı kararlar verme derdi ve sıfır acıyla saniyeler içerisinde microblading etkisi elde etmenize yardımcı olan kalem aynı zamanda dağılma ve bulaşma yapmayan formülüyle 24 saat kalıcılık sunuyor.

Doğru Renk Seçimi

Eğer beyaz tenli ve açık – kumrala yakın kaş tellerine sahipseniz Blonde, Light Brown ya da Medium Brown tonlarını deneyebilirsiniz.

Kaşlarınızda daha yoğun belirginlik arıyorsanız Medium Brown veya Deep Brown tonlarını deneyebilirsiniz.

Uygulama önerisi: Daha yukarı doğru taranmış kaş görünümü için önce 24-Hour Brow Setter şeffaf kaş jeli uygulayıp kaşları yukarı doğru sabitledikten sonra arada kalan boşlukları saniyeler içerisinde Brow Microfilling Pen ile doldurabilirsiniz. Bu görünüm gözlerinizde anında lifting etkisi kazanmanıza yardımcı olacaktır.