Hem Pratik Hem De Etkili Kâğıt Maskeler
Ana Sayfa Cilt Bakımı Hem Pratik Hem De Etkili Kâğıt Maskeler

Cilt Bakımı

Hem Pratik Hem De Etkili Kâğıt Maskeler

Her yerde kolayca uygulayabileceğiniz kâğıt maskeler tam anlamıyla hayat kurtarıcı. 

Pratik ve hızlı bir biçimde cildinize ihtiyacı olan bakımı sağlamak ister misiniz? Öyleyse sırtınızı kâğıt maskelere yaslayın.

Sephora Collection Prebiotic Face Masks Almond Milk 

Prebiyotikler içeren bu yatıştırıcı yüz maskesi, cildi altı saat boyunca nemlendirirken, aynı zamanda rahatlatıyor ve gerginlik hissini azaltmaya yardımcı oluyor. Organik badem sütü özü içeren maskenin kâğıdı okaliptüsten elde edilen elyaftan yapılıyor.

Sephora Collection Aloe Vera Vitamin Mask Vitamin E 

Bitki özleri ve vitaminlerden oluşan güçlü bir formülasyon içeren bu maske çeşitli cilt problemlerine çözüm üretme konusunda etkili. Beş dakika içinde cilde cildi aydınlatmayı ve beslemeyi hedefliyor. Acil durumlar için ideal.

Dr. Jart+ Cryo Rubber Mask

Nemlendirici yosun özüyle formüle edilmiş iki aşamalı uygulanan maskeyi nemi hapsetmek ve kuru cildi yumuşatmak için kullanabilirsiniz. 

Shiseido Vital Perfection Lift Define Radiance Anti-Aging Mask 

İki parçadan oluşan bu maske, 10 dakika içinde ciltteki donukluğu gözle görülür şekilde iyileştirmeyi vadediyor. Bir maske yüz bölgesini kaplarken, ikinci maske de çene ve boyun bölgelerini hedefliyor. 

La Mer The Treatment Lotion Hydrating Mask 

La Mer’in her ürününde kullanılanhücre yenileyici Mucizevi İksir içeren bu maskeyi Creme de La Mer’in ekspres versiyonu gibi düşünebilirsiniz. Mikro liflerle cildi beslemeye, nemlendirmeye ve parlaklık sağlamaya yardımcı.

Wishful Thirst Trap Cocoon Mask 

Huda Beauty’nin bu maskesi, cildi  rahatlatmaya ve nemlendirmeye yardımcı olan gül ve aloe vera içeriyor. Çift katmanlı elyaf teknolojisi içerdiği için formülü cilde daha iyi etki ediyor. 

Sephora Collection Cherry Lip Mask 

Dudaklarınızı unutmayın. Doğal kiraz özü ile zenginleştirilmiş biyo-selüloz dudak maskesi, yalnızca beş dakikada pürüzsüz ve yumuşak dudaklara kavuşmanızı sağlama konusunda etkili.