Hem Sizi Hem De Sevdiklerinizi Mutlu Edecek Hediye Fikirleri
Ana Sayfa Vücut Bakımı Hem Sizi Hem De Sevdiklerinizi Mutlu Edecek Hediye Fikirleri

Cilt Bakımı

Hem Sizi Hem De Sevdiklerinizi Mutlu Edecek Hediye Fikirleri

Sevdiklerinizi ve kendinizi küçük sürprizlerle şımartmanın tam zamanı. Yılbaşında hediye almanızı kolaylaştıracak önerilerimize göz atın.

Yılın en sevdiğimiz zamanı geldi. Yılbaşı bizim için hem yeni başlangıçları, hem de değer verdiklerimizi kutlama zamanı. 2023’e pozitif enerjiler ve umut dolu hayaller ile girerken, küçük sürprizlerle hem kendinizi, hem de sevdiklerinizi şımartmaktan güzel ve neşeli ne var? Bu hafta, güzellik rutinlerine yeni fikirler ve heyecanlar katacak hediye setleri seçtik.

Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils

Bu sette klasik bir göz makyajı uygulamak için gerekli her şey mevcut: YSL’in Volume Effect Faux Cils maskarası, mini boy, siyah Dessin Du Regard göz kalemi ve uzun bir gecenin ardından göz makyajını kolayca çıkaracak Top Secrets Expert Makeup Remover.

Benefit Stamp Of Beauty

Sade ve sağlıklı makyaj görünümleri tercih edenler burada mı?  Benefit’in bu setinde 3 ürün var: They’re Real! Magnet maskara, Gimme Brow+ kaş maskarası ve The POREfessional Lite makyaj bazı.

Sephora Collection From Secret Santa Makeup Gift Set

Sephora’nın her çıkardığı özel hediye setleri, yılbaşı ruhunu güzellik rutinlerine eklemenin en eğlenceli yolu. Bu kofrede Sephora’nın iki popüler ürünü var: Kırmızı tonda Lip Stain ve mini boy siyah göz kalemi.

Tarte Concealer Best-Sellers Set

Türkiye’ye geçtiğimiz aylarda gelen Tarte’ın efsane kapatıcısı Shape Tape’i duymuşsunuzdur. Mini boy Shape Tape kapatıcı, Maneater maskara ve Maracuja Juicy Lip rujdan oluşan bu set, kozmetik tutkunlarını çok mutlu edecek.

Sephora Collection Blockbuster Palette 

60 göz farı, 16 dudak parlatıcısı, 3 krem eyeliner, 3 kaş pudrası, 2 bronzlaştırıcı pudra, 2 allık ve 2 aydınlatıcıdan oluşan, içerisinde toplam 88 renk olan bu makyaj paleti, sayısız makyaj fikri ve yaratıcılığı tek bir ürüne sığdırıyor.

Sephora Collection Maxi Skincare Set

Sephora Collection’ın eğlenceli ve efektif maskeleri tek bir sette toplandı. Yüz, göz, el, ayak ve burun olmak üzere toplam 18 farklı maskeye, 2 paket makyaj temizleme mendili eşlik ediyor.

Sephora Collection Holiday Treats Set

Bu tam teşekküllü güzellik setini gerçekten şımartmak istediğiniz birine hediye edebilirsiniz; belki de o kişi sizsiniz! Holiday Treats setinde 9 ürün var: Colorful Contour 12H Wear Waterproof göz kalemi, Big By Definition maskara, Glossed dudak parlatıcısı, All Day Hydrator Hydrate + Glow nemlendirici, Ultra Glow Serum, Hydrating saç maskesi, Coconut yüz maskesi, Papaya göz maskesi ve bir adet Rose Quartz Gua Sha.

Chloé Nomade Eau de Parfum Set

Chloé’nin bu modern floral parfümü meşe yosunu, Mirabelle eriği ve süsen notalarından oluşuyor. Sette ise 75 ml ve 5 ml parfüm ile 100 ml vücut losyonu var. Romantik kokuları sevenler için doğru hediye.

Fenty Beauty The Body Duo

Soğuk havalarda kuruyan ciltleri rahatlatmak için ideal sette, Fenty Beauty’nin mini boy Buff Ryder vücut peeling’i ve Butta Drop vücut kremi var. 

Estée Lauder Major Eye Impact Repair + Brighten

Bu set, Estée Lauder’in zamansız kült serumu Advanced Night Repair’e ithaf edildi. İçerisinde tam boy Advanced Night Repair Eye Supercharged Gel-Creme göz kremi, aynı ürünün seyahat boy versiyonu ve mini boy Advanced Night Repair Serum bulunuyor. Tüm cilt tiplerine uygun, cinsiyetsiz bir hediye fikri.