Her Cilt Tipi ve Yaşam Tarzına Uygun Güneş Koruyucular
Ana Sayfa Cilt Bakımı Her Cilt Tipi ve Yaşam Tarzına Uygun Güneş Koruyucular

Cilt Bakımı

Her Cilt Tipi ve Yaşam Tarzına Uygun Güneş Koruyucular

Cildinizi güneşin zararlı etkilerine karşı  koruyacak favori ürünlerimizi sıralıyoruz.

Farklı ihtiyaçları karşılayacak çeşitlilikteki formüllerle, her yaşam tarzına ve cilt tipine uygun bir güneş koruması var. Cildinizi zararlı UV ışınlarının etkilerine karşı korumak için doğru güneş koruyucu ürünü seçmek çok önemli. Sephora’nın geniş ürün yelpazesinden seçtiğimiz güneş koruyucular yaz aylarında kurtarıcınız olacak. 

Lancaster Sun Sensitive Luminous Tan Oil-Free Milky Fluid SPF 50 

Yağsız formülü ile cildinizi ağırlaştırmadan yoğun güneş koruması sağlayan bu ürün, ciltte leke oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor. Aynı zamanda cilde parlak bir bronzluk kazandırma konusunda etkili.

Clarins Dry Touch Sun Care Cream SPF 50+ 

Clarins’in ciltte yağlı bir his bırakmadan anında emilen güneş kremi ultra yüksek korumasıyla cildi güneşin zararlı etkilerinden koruyor. Matlaştırcı etkisi özellikle yaz ayları için bonus.

Clinique Super Defense City Block SPF 50

Güçlü antioksidanlarla zenginleştirilen bu güneş kremi cildi sadece güneşin zararlı ışınlarından değil, aynı zamanda çevresel faktörlerin olumsuz etkilerinden de koruyor. Ayrıca cildi nemlendirken pürüzsüz bir görünüm sunmaya yardımcı oluyor. 

Lancôme UV Expert Youth Shield Milky Bright SPF 50 PA++++ 

Lancôme’un bu hafif yapılı ürünü, yüksek koruma faktörüyle beraber cildi aydınlık ve pürüzsüz tutmayı amaçlıyor. Aynı zamanda güneşin neden olduğu erken yaşlanma belirtileriyle de mücadele ediyor.

Shiseido Clear Suncare Stick SPF 50+ 

Kolay uygulanabilen ve taşıması pratik stick güneş kremi, suya dayanıklı formülüyle spor ve açık hava etkinlikleri için ideal. Aynı zamanda ciltte iz bırakmadan etkili bir koruma sağlıyor. Sık seyahat ediyorsanız vazgeçemeyeceğiniz bir ürün. 

Supergoop! Glow Screen SPF 30 

Cilde doğal bir ışıltı veren bu güneş kremi hafif yapısıyla cildi nemlendiriyor. SPF 30 korumasıyla cildi etkili bir şekilde koruma görevini üstleniyor.Aynı zamanda makyaj bazı olarak kullanmak için ideal bir seçim. 

Supergoop! Unseen Sunscreen SPF 30 

Şeffaf ve hafif olması sayesinde ciltte iz bırakmadan kolayca emilen bu ürün, jel yapıda güneş koruması tercih edenler için en uygun seçeneklerden. Ciltte pürüzsüz görünüm sağlamaya yardım ettiğinden sık makyaj yapanların da ihtiyacına cevap veriyor. 

Supergoop! Matte Screen SPF 30 

Bu güneş kremi yağsız mat dokusuyla parlama ve ciltteki yağlanmayı kontrol altına almaya yardımcı oluyor. SPF 30 korumasıyla cildi güneşin zararlı ışınlarından koruyan bu ürün aynı zamanda yüzde yüz mineral bir formüle sahip.