Her Mevsim Yumuşak ve Sağlıklı Eller
Ana Sayfa Her Mevsim Yumuşak ve Sağlıklı Eller

Her Mevsim Yumuşak ve Sağlıklı Eller

Sağlıklı ve yumuşacık ellere sahip olmak için cilt bakımı rutininize el bakımını da eklemeyi ihmal etmemelisiniz. Gün içinde eller farklı hava koşullarına, ısı değişimlerine ve kimyasal maddelere maruz kaldığından nemini kaybedebilir, gerginlik ve kaşınma hissi ile gün içinde size rahatsızlık verebilir. Ellerinize gereken özeni göstererek nem seviyesini artırmak, daha canlı ve sağlıklı görünmelerini sağlamak hiç de zor değil!

El Bakımı Nasıl Olmalı?

El bakım rutininizi oluşturmadan önce hem cilt tipinizi hem de yaşam stilinizi göz önünde bulundurmanız gerekir. Kuru veya kurumaya meyilli bir cilt tipiniz varsa el bakımınızı da bu doğrultuda düzenlemeniz, cildinizin ihtiyaçlarına cevap verecek nemlendirici ürünleri tercih etmeniz gerekir. Aynı şekilde işiniz veya yaşam stiliniz gereği suya veya kimyasala çok sık temas ediyorsanız özel bir cilt bakımı rutini oluşturmanız gerekebilir. İhtiyaçlarınızı belirledikten sonra ikinci adım, kullanacağınız el bakımı ürünlerine karar vermek olacaktır.

Herkes için vazgeçilmez olan el bakımı ürünü şüphesiz ki el kremi. Gün içinde nerede olursanız olun ellerinizi ideal nem seviyesine ulaştırmak için Sephora Collection El Bakım Kremi çeşitlerinden favorinizi belirleyebilir, Atelier Rebul İstanbul El Kremi ile yumuşacık ellerin yanında benzersiz bir kokuya da sahip olabilirsiniz. El kremleri dışında bakım rutininize el maskesi, el peeling ürünleri ve losyonları da dahil ederek daha kapsamlı bir el bakım rutini oluşturabilirsiniz.

 

Kurumuş Eller İçin Hangi Ürünler Kullanılmalı?

 

Ellerinizdeki kuruluğu bir yardım çağrısı olarak görmelisiniz. Neme ihtiyacı olan ellerinize duyarsız kalmayıp hemen düzenli bir el bakımı rutini oluşturmalısınız. Elleriniz fazla nem kaybettiği için kurur, bu nedenle günlük el bakımından farklı olarak tekrar ideal nem seviyesine ulaşmak için daha yoğun ürünler tercih etmeniz gerekebilir. Mercy Handy El Kremi, badem özleriyle zenginleştirilmiş içeriği ile ellerinizi yeniden ideal nem seviyesine kavuştururken cilt bariyerini de güçlendirerek çevresel etkilere daha dayanıklı hale gelmesini sağlar.

Kurumuş ellerinizi hızla onarmak ve sağlıklı bir görünüme kavuşturmak için en büyük yardımcılardan biri de el maskeleri olacak. Hızlı bir onarım için Sephora Collection El Maskesi çeşitlerinden birini seçerek 15 dakikada daha yumuşak ve sağlıklı ellere sahip olmanızı destekleyebilirsiniz. %92 oranında doğal kökenli bileşenlerden oluşan Sephora Collection el maskeleri ellerinizi besler, onarır ve gerilme hissinin giderilmesine yardımı olur.

 

 

Birkaç Adımda Sağlıklı ve Yumuşacık Eller

Çantanızda bir el kremi bulundurmayı ve gün içinde birkaç kez ellerinizi nemlendirmeyi unutmayın. Duş sonrası bakım rutininize el losyonu da ekleyerek ellerinizin her zaman ideal nem seviyesine ulaşmasını sağlayın. Kuruluk ve çatlama gibi şikayetleriniz varsa el maskeleri ile yoğun ve onarıcı bakımlar uygulayın. El peeling ürünleri kullanarak elinizi ölü hücrelerden arındırın ve sağlıklı bir görünüme kavuşturun. Ellerinizi dış etkilerden ve kimyasallarla temastan mümkün olduğunca korumaya çalışın. Cilt tipinize ve ihtiyaçlarına uygun içerikleri Sephora’nın zengin cilt bakımı kategorisinde keşfedebilir, yumuşacık ve sağlıklı ellere sahip olabilirsiniz.