Heyecanla Beklenen Rare Beauty by Selena Gomez Şimdi Sadece Sephora’da!
Ana Sayfa Makyaj Göz Heyecanla Beklenen Rare Beauty by Selena Gomez Şimdi Sadece Sephora'da!

Makyaj

Heyecanla Beklenen Rare Beauty by Selena Gomez Şimdi Sadece Sephora’da!

Güzelliğin sınır tanımayan gücü Sephora, Selena Gomez’in imzasını taşıyan yeni kozmetik markası Rare Beauty ile duyusal bir yolculuğun kapılarını aralıyor. Selena Gomez’in makyaj tutkusunu öne çıkardığı Rare Beauty’nin doğal içeriklerle zenginleştirdiği ürünleri, güzellik ritüellerinin üst sırasında yerini alıyor.

Herkesin eşsiz bir güzelliğe sahip olduğunu savunan ve bu güzelliği ön plana çıkararak özgüvenin önemini vurgulayan Rare Beauty by Selena Gomez’in rengarenk dünyasını yansıtan makyaj malzemeleri sadece Sephora’da güzellik tutkunlarını bekliyor.

Sephora Türkiye’nin 1 Temmuz’dan itibaren sunduğu ‘Online Makyaj’ ile Rare Beauty Koleksiyonu’na ait dilediğiniz kozmetik ürününü kendi üzerinizde online deneyimleyerek, ürünlerin yüzünüzde nasıl duracağını hem sephora.com.tr’de hem de Sephora Ios ve Android Mobil uygulamasında görebilirsiniz

Bu özel online deneyimle cilt tonunuza uygun favori ürünlerinizi seçebilirsiniz.

Ayrıca  Sephora Türkiye Instagram hesabından  Rare Beauty’e özel hazırlanan filtre uygulamasıyla ürünleri deneme fırsatını takipçileriyle buluşturuyor.

Online özel satışa sunulan bu ürünleri, www.sephora.com.tr  ve Sephora Türkiye mobil uygulamasında şimdi keşfedebilirsiniz.

 

Always An Optimist 4’ü 1 Arada Mist

Always An Optimist 4’ü 1 Arada Mist, cildi nemlendirmeye, makyaj öncesi ve sonrasında cildin ışıldamasına destek veriyor. Ultra ince dokusuyla sabitleme özelliği olan ürün, dolgun bir görünüm elde etmenize de yardımcı oluyor.

Lotus, gardenya ve beyaz nilüferden oluşan botanik karşımla harmanlanan formül, cilde temas ettiği an, yatıştırma özelliğine de sahip. İçeriğinde bulunan  Niasinamid ve sodyum hiyalüronat cildi nemlendirmeye yardımcı olarak pürüzsüz bir cilt görünümü vaadediyor.

 

Always An Optimist Aydınlatıcı Primer

Tek bir adımda cilde pürüzsüz bir dokunuş sunan ürün aynı zamanda cildi nemlendirme özelliğine de sahip… Cildi aydınlatan bu özel içeriğin su bazlı formülü makyaj için mükemmel bir zemin oluşturuyor. Lotus, gardenya ve beyaz nilüferden oluşan botanik bir karışım sunan primer, tüy kadar hafif jel dokusuyla da güzellik tutkunlarının yanında…

 

 

Liquid Touch Ağırlık Yapmayan Fondöten

Liquid Touch Weightless Fondöten, tercihe göre ciltte tam ve orta dereceli bir kapatıcılık sağlayan, neredeyse yokmuş hissi yaratan konsantre pigmentlere sahip ağırlık yapmayan bir fondöten özelliği taşıyor. Hafif dokulu, cildin nefes almasını sağlayan formülü ciltte kusursuz, doğal bir görünüm sağlıyor.

 

 

Liquid Touch Fondöten Fırçası

Rare Beauty by Selena Gomez, benzersiz yumuşak, ipeksi kıllara sahip fondöten fırçasıyla karşınızda… Bu özel fondöten fırçası, likit, toz ve krem formundaki ürünleri profesyonel bir hassasiyetle harmanlayan süper yumuşak kıllardan oluşuyor. Özel fırça şekli, kusursuz bir yüzey için parmak uçlarının verdiği hissi yaratıyor.

 

 

Liquid Touch Aydınlatıcı Concealer

Nemlendirici özelliğe sahip ayarlanabilir kapatıcılığıyla cildin üzerinde kusursuz bir şekilde eriyerek ve topaklanma yapmayarak makyaj ritüelinde fark yaratıyor. Uzun süre kalıcılığa sahip pigmentli kapatıcı koyu halkaları, kızarıklıkları, kusurları ve daha fazlasını kamufle etmenize yardımcı oluyor. Yenilenmiş ve göz alıcı bir görünüm için ideal olan kapatıcı, lotus, gardenya ve beyaz nilüferin yatıştırıcı botanik karışımıyla dikkat çekiyor.

 

 

Liquid Touch Concealer Fırçası

Liquid Touch Concealer Fırçası, benzersiz şekildeki tasarımıyla ince tabaka halinde uygulanmasını sağlamak için fonksiyonel bir fırça olarak makyaj rutinlerinde yerini alıyor. Kapatıcı fırça adeta parmak uçlarıyla uygulama hissini yaratıyor. Kusursuz sonuçlar için bir tabaka oluşturarak göz altındaki çizgileri de kapatmaya yardımcı oluyor. Gözlerin altında, burun çevresinde ve dudak köşelerinde ulaşılması zor noktalar içinde ideal bir çözüm sunuyor.

 

Brow Harmony Kalem & Jel

Brow Harmony Kalem &Jel, doğal görünümlü belirginleştirilmiş kaşlar yaratmak için tamamlayıcı bir kaş kalemi… Üçgen şeklindeki asansörlü kaş kalemi, suya dayanaklı olmasının yanı sıra çift taraflı ucuyla da dikkat çekiyor. Kremsi dokusu ve ayarlanabilir kalem ucuyla yumuşak ve belirgin görünümden güçlü ve dolgun görünüme kadar her türlü kaş görünümüne ulaşmanıza olanak sağlıyor. Kaş makyajı sırasında hafif yapısıyla pürüzsüzlük sunan renkli kaş kalemi, kaş şeklinizi baştan yorumluyor. Her kıl rengini tamamlayacak şekilde tasarlanmış 8 farklı renk koduyla tutkunlarının vazgeçilmezi oluyor.

 

 

Perfect Strokes Mat Likit Liner

Perfect Strokes Mat Likit Liner, her seferinde dramatik bir netlik için ultra siyah pigmentlerle formüle edilmiş suya dayanıklı bir içerikle tutkunlarının vazgeçilmezi oluyor. Esnek fırça ucu eyeliner çekerken, ince veya kalın çizgiler oluşturmak için 1000’den fazla kıl içeriyor. Güçlü ve pürüzsüz bir görünümü destekleyen suya dayanaklı olan likit liner, net çizgilerin başkahramanı oluyor.

 

 

Stay Vulnerable Likit Far

Hafif yapısıyla göz kapaklarında pudramsı bir his bırakan likit göz farı,  kadifemsi dokusuyla dikkat çekiyor.  Göz kapağında yapışkan bir etki bırakmayan far,  pratik bir şekilde uygulanıyor. Uzun süre kalıcılık vaadeden ürün suya dayanıklı formülü sayesinde akma ve bulaşma yapmadan tüm gün boyunca kalıcılığını koruyor. Uygulandıktan sonra canlılığını koruyan ve göz kapağında birikme yapmayan ürün, tüm cilt tipleri düşünülerek tasarlanıyor, 5 farklı tonda gözlerle buluşuyor.

 

Positive Light Likit Aydınlatıcı

İpeksi bir cilt hissi uyandıran likit  aydınlatıcı, cildinizde nemli bir bitiş sağlıyor. Aynı zamanda cildi besleyerek gün boyu parlak görünmesini destekliyor. Hafif dokuya sahip olan formülü, tüm cilt tonlarıyla uyum sağlıyor ve parıltılı yapısıyla cildinize aydınlık bir görünüm sağlıyor. Tüm gün canlılığını koruyan 8 farklı renk koduyla dağılmadan ve ince çizgileri doldurmadan cilde harika bir ışıltı katıyor.

 

 

Soft Pinch Likit Allık

Soft Pinch Likit Allık, yumuşak dokusuyla 8 farklı renkte sunuluyor. Kalıcılığı hafif yapısında barındıran likit allık, gün boyunca yanaklara tazelik katıyor. Uzun süre kalıcı pigmentlerle hazırlanan bu likit allık, toz ve likit formundaki ürünler üzerine de kusursuzca uygulanabiliyor.

 

 

Stay Vulnerable Eriyen Allık

Heyecanlandığımız anların yanaklarımızdaki yansımasından ilham alan bu benzersiz krem allık, gün boyu kalıcılığını sürdürüyor. Yumuşak bir şekilde yanaklarda eriyerek, dağılma efektiyle ipeksi bir görünüm sunuyor. Doğal, pürüzsüz bir cilt görünümünü destekleyen suya dayanıklı yapısı gözenekleri de tıkamıyor.

 

Lip Souffle Mat Dudak Kremi

Lip Souffle Mat Dudak Kremi, canlılık veren nemlendirici ve kadifemsi yapısıyla sadece bir dokunuşta dudaklarda istenilen renge ulaşılmasını sağlıyor. Yüksek pigmentli içeriği,  hassas aplikatörü sayesinde dudaktaki her kıvrıma uyum sağlayan dudak nemlendirici krem, dudaklarınıza bakım yaparak ikinci bir ten etkisi bırakıyor.

 

With Gratitude Nemli Dudak Balmı

With Gratitude Nemli Dudak Balmı, dudaklara bakım ve uygulama yoğunluğuna göre ayarlanabilir renklendirme sunarak parlak doğal bir bitiş sağlıyor. Shea yağı, lotus, gardenya ve beyaz nilüferin harmanlandığı botanik karışımla formüle ediliyor. Bu besleyici lip balm sayesinde dudaklar nemli ve bakımlı halini korumayı sürdürüyor.

 

 

Blot & Glow Rötuş Kiti

Blot & Glow Rötuş Kiti, yağ emici kağıtların yanında yumuşak pudra süngeriyle yeniden doldurulabilir bir pudra kiti olarak tutkunlarının yanında… Seyahat dostu ikili sayesinde ciltteki fazla yağ emiliyor, keten karışımlı kağıtlarla ciltteki makyaj parlaklığı kolaylıkla alınıyor.

 

 

Stay Vulnerable All-Over Far Fırçası

Renklerin kusursuz bir şekilde harmanlanmasını sağlayan bu benzersiz kıvrımlı far fırçası, farınızı parmak ucuyla uygulama hissini sunuyor. Ultra yumuşak yoğun kıllarıyla, farların zengin pigmentini göz kapağına profesyonellikle yayıyor. Göz kapağına muhteşem dokunuşlar sunan Stay Vulnerable Likit Far ile eşleştirilen özel fırça, makyaj çantalarında yerini alıyor.