HİJYENİN EN MİS KOKULU HALİ
Ana Sayfa Güzellik İpuçları HİJYENİN EN MİS KOKULU HALİ

Cilt Bakımı

HİJYENİN EN MİS KOKULU HALİ

Uzun zamandır her gün mutlaka en az bir kez duyduğumuz bir kelime; hijyen. Eczacılıktan gelen geçmişi ve koku uzmanlığı ile Atelier Rebul, kolonyaları, sabunları ve durulama gerektirmeyen el temizleme jeliyle her zaman, her yerde, en güvenli hijyen için hep yanınızda! Atelier Rebul’un hem sağlığınıza hem de ruhunuza iyi gelecek koleksiyonları ile güvende kalın…

%80 Etil Alkol, %100 Hijyenik, %100 Mis Kokulu, %100 Kolonya!

18 farklı çeşidiyle her ruh halinize hitap eden, 80° etil alkol oranına sahip bu mis kokulu kolonyalar güvenli hijyenin en pratik yöntemi. 50 ml’lik küçük boy seçenekleriyle çantanızda her yere rahatlıkla taşıyabileceğiniz birbirinden farklı kolonyalar, elinizden hiç düşmeyecek ve her an yanınızda olacak.

Bakım ve Hijyen Bir Arada

Hiçbir şey sabun ve sudan daha iyi olamaz. Ancak eğer el yıkamak bir seçenek değilse, o zaman hijyenle birlikte gelen bakım için size önerimiz Atelier Rebul Pharmacy Koleksiyonu De-Stress el jeli. Bu çift etkili, durulama gerektirmeyen, %96,78 doğal içerikli mucize ürün su ve sabun olmadığı durumlarda tek bir pompayla hızlı ve etkili temizlik sağlamanın en kolay yolu. Ellerinizi yapışkan bir his bırakmadan temizlemenize ve arındırmanıza yardımcı olan jel, 80° alkol içeren formülü ile el hijyeninizi korurken aynı zamanda içeriğindeki Aloe Vera ve Vitamin E sayesinde cildinizi de nemlendiriyor.

Atelier Rebul ’ün, sürekli el yıkadığımız bu dönemde, özel formülleri ile cildi temizlerken kurutmayan, nemlendiren ve yumuşatan sabunları da kalıcı mis kokularıyla da vazgeçilmeziniz olacak.