HUDA BEAUTY İLE BÜYÜLÜ BİR YOLCULUĞA ÇIKIYORUZ!
Ana Sayfa Makyaj Göz HUDA BEAUTY İLE BÜYÜLÜ BİR YOLCULUĞA ÇIKIYORUZ!

Makyaj

HUDA BEAUTY İLE BÜYÜLÜ BİR YOLCULUĞA ÇIKIYORUZ!

Huda Kattan’ın tüm güzellik sırlarını aktardığı ikonik markası Huda Beautynin yeni çıkardığı Haze Obbsession far paleti ve ona uyumlu Lip Haze Likit ruj serisi ile Naughty far paletini sizler için mercek altına aldık.

Haze Obsession Purple Palette

Metalik morlar, leylak renginin naifliği, parıltılı nude ve bakır tonlar… Sıcak, çarpıcı ve dikkat çekici bakışlara sahip olmanız için Haze Obsession Purple Palette far paleti ihtiyacınız olan tüm renkleri bir araya getirmiş. Kış aylarına renkli bir giriş yapmak istiyorsanız Haze Obsession Purple Palette far paleti sizleri bekliyor!

 

Haze Obsession Khaki Palette

Kahve ve karamel tonların gülün zarif ve ipeksi dokusuyla buluşması… Işıltılı nude renkler, kahve ve gül kurusu renkleriyle birleşerek dumanlı göz makyajınızın mükemmel görünüme ulaşmasına yardımcı oluyor…. Işıltılı ve romantik bakışlar için Haze Obssesion Khaki Palette far paleti sizin için en ideal seçim olacak.

 

Haze Obsession Sand Palette

İnce bir dumanlı göz makyajı için ihtiyacınız olan tüm renkler tek bir far paletinde; metalik gül bronz tonları, parıldayan rose gold ve kremsi nude tonları… Zarif ve iddalı bakışlar için Haze Obssesion Sand Palette far paleti favoriniz olacak.

 

Lip Haze Liquid Matte Ruj

Haze Obssesion far paletleri ile uyumlu renk yelpazesi ile dikkat çeken Lip Haze likit ruj serisiyle dudaklarınız kadifemsi ve mat bir görünüme sahip olacaklar… Kahverengi ve pembe tonlarının muhteşem uyumu ile baharatlı ve ipeksi dokusuyla Lip Haze kış aylarınızın vazgeçilmezi olacak gibi duruyor…

 

Naughty Nude Palette

Mat ve kremsi bir yapıya sahip olan far paleti ışıltılı tonları ile ön plana çıkıyor. Tam tamına 18 farklı renk tonuyla, gözlerinizde; kadifenin yumuşaklığını, metalik renklerin canlılığını, nude tonların sadeliğini ve daha birçok rengin enerjisini hissedeceksiniz. Renkli, derin ve dumanlı bakışlar için Naughty Nude Palette far paletini keşfedin.

 

 

Huda Beauty’ye ait tüm ürünleri sephora.com.tr üzerinden inceleyip, satın alabilirsiniz.