İLHAMINI DOĞADAN ALAN MAKYAJ ÜRÜNLERİNİ KEŞFET
Ana Sayfa Makyaj İLHAMINI DOĞADAN ALAN MAKYAJ ÜRÜNLERİNİ KEŞFET

Makyaj

İLHAMINI DOĞADAN ALAN MAKYAJ ÜRÜNLERİNİ KEŞFET

Hepimiz için yepyeni bir deneyim olan pandemiyle birlikte doğadan gelen iyiliklere başlayan geri dönüş artarak devam ediyor. Güzellik markaları ise hem bu ilgiyi, hem de cildi besleyen birbirinden farklı doğal içerikleri bir araya getirerek çeşitli ürünlere imza atıyor. Yönünü doğaya çeviren birçok marka sadece cilt bakım ürünlerinde değil aynı zamanda renkli kozmetik ürünlerinde de doğal içerik oranlarını artırarak kozmetiğe yepyeni bir bakış açısı getiriyor.

Biz de sizler için bu yaklaşımla üretilen, en az %90 oranında doğal içeriklerle formülize edilmiş en favori ürünleri bir araya getirdik. Yaz makyajına doğal içeriklerin gücünü katarak sen de yüzünü doğaya dönebilirsin!

Huda Beauty Glowish Pudra

Bitkisel skualen, E Vitamini, Shea yağı ve biber özü gibi doğa harikası bileşenlerle formülize edilen bronzlaştırıcı pudra, yaz makyajının vazgeçilmez ürünlerinden biri olacak! 12 saate kadar kalıcı hafif dokusuyla kolay uygulanır ve komedojenik değildir. Cilde parlak bir bronzluk kazandırırken nemlendirmeye de yardımcı olur.

Milk Holographic Aydınlatıcı Mini Stick

İçeriğindeki mango, hindistan cevizi ve avokado yağı ile bir aydınlatıcıdan çok daha fazlası! Çok amaçlı kremsi stick formu ile elmacık kemiklerine, dudaklara, göz kapaklarına, vücutta boyut kazandırmak istediğiniz yerlere kolayca uygulayabilirsiniz.

Guerlain L’essentiel Fluid Foundation

Kırmızı yosun özleri, beyaz kakao çekirdeği ekstresi ve probiyotikler içeren %97 oranında doğal formülü ile cilde profesyonel bir kapatıcılık sağlarken, cilt bariyerini korumaya yardımcı olan bir fondötendir. Mathieu Lehanneur tarafından yaratılmış, ilhamını denge sanatından alan bir şişe tasarımına sahiptir.

Givenchy Prisme Libre Skin Caring Glow Fondöten

%97 doğal içeriklerle oluşturulan fondöten, 12 saat boyunca cildin ışıltısını artırmaya ve nemlendirmeye yardımcı olur. 12 farklı rengi ile herkese uygundur.

Sephora Collection Beautiful Lash Maskara

%96 doğal kökenli bileşenlerden oluşan formülü, kirpikleri yoğunlaştıran bambu bakım tozu ve kirpikleri besleyen avokado yağı ile zenginleştirilmiştir. Uzun süreli rahatlık sağlayan bu maskara, hafif ve yumuşak dokusuyla topaklanmadan kökten uca kirpiklere yoğun bir hacim verir!