İLHAMINI HAILEY BIEBER’DAN ALAN GENÇ, RAHAT VE IŞILTILI BİR PARFÜM: VERSACE DYLAN TURQUOISE EDT
Ana Sayfa Parfüm İLHAMINI HAILEY BIEBER'DAN ALAN GENÇ, RAHAT VE IŞILTILI BİR PARFÜM: VERSACE DYLAN TURQUOISE EDT

Parfüm

İLHAMINI HAILEY BIEBER’DAN ALAN GENÇ, RAHAT VE IŞILTILI BİR PARFÜM: VERSACE DYLAN TURQUOISE EDT

Şehvetli, genç ve taze, yeni Versace Dylan Turquoise  keskin mandalina ve limonun coşkusunu ahşap ve misk dokunuşlarıyla birleştiriyor. Canlı notalara frenk üzümü ve guavanın meyveli vurguları ile yasemin ve frezyanın çiçeksi kokusu eşlik ediyor.

 

 

Markanın mirasının modern bir yorumu olan zarif şişe, kristal turkuaz tonuyla zenginleştirilmiş, Yunan amforalarını anımsatan kavisli çizgilere sahiptir. Buzlu cam tasarımı ile ilhamını denizlerin kristal berraklığındaki suyundan ve mavi tonlarından alır.

 

 

Versace Dylan Turquoise, dünya çapında izlenebilir ve sürdürülebilir malzemeden elde edilen en kaliteli doğal ve tasarım bileşenlerle yaratılmıştır. Yeşil kimya* prensipleri doğrultusunda ve biyoteknolojideki en son araştırmalardan** faydalanarak çevresel ve sosyal sürdürülebilirlik açısından en yüksek standartları karşılamaktadır. Kokusunda kullanılan ham bileşenlerin% 85’inden fazlası biyolojik olarak parçalanabilir durumdadır.

 

Canlı ve aydınlık… Versace Dylan Turquoise, Dylan Blue pour Femme ve pour Homme ailesini tamamlayarak geleneği ve yeniliği somutlaştırıyor. Alışılmışı yeniye, sıradan olanı sıra dışına, sahili Versace dünyasına dönüştüren göz alıcı, şehvetli, estetik koku Dylan Turquoise, Sephora mağazalarında ve Sephora.com.tr‘de!