IŞILTILI MUTLULUĞUN KOKUSU: MON GUERLAIN SPARKLING BOUQUET
Ana Sayfa Parfüm IŞILTILI MUTLULUĞUN KOKUSU: MON GUERLAIN SPARKLING BOUQUET

Parfüm

IŞILTILI MUTLULUĞUN KOKUSU: MON GUERLAIN SPARKLING BOUQUET

Parlak, ışıltılı ve neşeli… Mon Guerlain Sparkling Bouquet, ilham veren kadının aynadaki yansıması!

 

Guerlain, bu yeni kokuyla kadınlığın en olumlu ifadesini yakalıyor: Önlenemez bir yaşam aşkı ve ışıldayan mutluluk. Işığı yakalayan ve etrafındakilere yansıtan bir kadının manyetik parlaklığı.

Orijinal parfümün evreninde ortaya çıkan şey, Angelina Jolie’nin güçlü, özgür ve şehvetli yanı bu yeni koku ile yeni ve her zamankinden daha göz kamaştırıcı bir ışıkla ortaya çıkıyor. Mon Guerlain’ın ilham perisi olan cömert ruhu ve birçok insani bağlılığı, etrafındakilere yayılacak kadar pozitif bir enerjiyle yayılan güçlü bir umut verici mesaj taşırken parlıyor. Gülümsediğinde tüm dünya onunla gülümser …

 

Işıltılı, Taze, Meyveli, Oryantal

Işıltılı bir kişiliğin imza kokusu.

Bu mücevher benzeri koku, Mon Guerlain’ın temel bileşenlerinde bulunan son derece parlak ve meyveli sicili yeniden canlandırıyor: Lavanta, sambac yasemin, vanilya tahitensis ve sandal ağacı.

Kompozisyonun tepe notası, karşı konulmaz bir gülümseme gibi parıldayan büyütülmüş bir armut akorudur. Bu arada meyveli vurgular, lavantanın tazeliğinin parlak ve güneşli yasemin vurgularına nüans getirdiği zıt çiçeksi bir kalbe dönüşür. Sonra, hepsi birlikte yumuşak, şehvetli bir oryantal kokusu ören odunsu, kremsi sandal ağacı notalarıyla sarılmış vanilyanın nefis kokusu ortaya çıkar.

Neşeli bir feminenliğin ifadesi olan Mon Guerlain Sparkling Bouquet, ciltten bir aura gibi yayılır ve manyetik çekiciliğiyle tamamen büyüleyici bir koku haline gelir.


Değerli Bir Şişe

Sembolik bir koku için ikonik bir şişe. Mon Guerlain, başından beri Guerlain House’un mirasından efsanevi bir tasarımla ilişkilendirildi: “Quadrilobe” dört yapraklı şişe. 1908’de yaratılan ve adını dört mükemmel geometrik lobdan şekillendirilmiş kapağına borçlu olan bu şişede temiz çizgiler ve duyusal kıvrımlar uyumlu bir şekilde birleşiyor. Mon Guerlain’a göre kadınlığın pek çok yönü için ideal sembolizm…

Mon Guerlain Sparkling Bouquet için, “Quadrilobe” şişesi, ilham verici mücevher merceğiyle özel olarak yeniden tasarlandı.

 

Pırıl pırıl pavé kristallerini çağrıştıran yeni bir bitişle geliştirilmiş olan halkası, ışığı yoğun bir şekilde yansıtan gümüş bir tonda işlenmiştir. Bu arada, dört yapraklı motiflerden oluşan tasarımı, bu hoş kokulu yeni Mon Guerlain’ın değerli karakterinin altını çiziyor.