Isınan Havalara Uygun İnce Yapılı Nemlendiriciler
Ana Sayfa Cilt Bakımı Isınan Havalara Uygun İnce Yapılı Nemlendiriciler

Cilt Bakımı

Isınan Havalara Uygun İnce Yapılı Nemlendiriciler

Günlük nemlendiricinizi daha hafif yapılı bir alternatifle değiştirmenin tam zamanı. 

Yaz sezonuna geçiş yapmamıza sayılı günler kala cilt bakım rutininizde bazı değişiklikler yapmak iyi olabilir. En iyisi işe nemlendiriciyle başlamak. Çünkü havalar ısındığında cildiniz daha ince yapılı ürünlere ihtiyaç duyar. Özellikle cildiniz karma, yağlı veya hassassa yaz aylarında jel ya da su bazlı bir formülasyona sahip nemlendiricilere yönelmenizi tavsiye ederiz. Hafif yapılı serum ve kremleri sizin için seçtik. 

Sephora Collection All Day Hydrator 

Her ciltle uyumlu olan bu ürün, cildi gün boyu nemlendirmeyi ve çevresel faktörlere karşı korumayı hedefliyor. İçeriğindeki hyaluronik asit ve E vitaminiyle hafif bir yapıya sahip. 

Sephora Collection Hydrating Serum 

Havanın çok sıcak ve nemli olduğu günlerde nemlendirici kullanmanıza gerek bile kalmaz. Bu durumda iyi bir serum yeterli olabilir. Sephora’nın %97 doğal kaynaklı serumu hyaluronik ve poliglutamik asitler içeriyor. Yağlı olmayan dokusuyla ideal bir ürün. 

Byoma Moisturizing Gel Cream 

Bu hafif ve yağsız günlük nemlendirici, seramidler, kolesterol ve yağ asitlerinden oluşan Tri-Ceramide kompleksi ile etkili nemlendirme sağlıyor. Jel ile krem arasındaki dokusuyla cilt tarafından kolayca emiliyor. 

The Inkey List Omega Water Cream 

Omega Water Cream, formülasyonunda yağ veya silikon bulundurmayan ve cilt bariyerini destekleyen hafif ve su bazlı bir jel nemlendirici. İçerdiği Omega Fatty Acid kompleksinde gliserin, betain ve niasinamid bulunuyor. 

Origins Ginzing Energizing Gel Cream With Caffeine + Niacinamide 

Bu jel nemlendirici, içerdiği C vitamini ve niasinamidle cildin aydınlanmasına ve nem bariyerini güçlendirmesine yardımcı olur. 

Laneige Radian-C Cream 

Antioksidan bakımından zengin C ve E vitaminleri içeren nemlendirici cilt tonunu eşitlemeyi ve cildi aydınlatmayı amaçlar. 

Sephora Collection Brightening Eye Cream 

Havalar ısındığında göz kreminizi de daha hafif bir formülle değiştirmeniz gerekebilir. Sephora’nın esans içermeyen bu kremi, hyaluronik asit ve kafeinle koyu halkaları ve şişkinliği gidermeye yardımcı olur.