Issey Mıyake, duyulmamış bir incelikle elementlerin çarpışmasını kutlayan iki koku sunuyor
Ana Sayfa Parfüm Issey Mıyake, duyulmamış bir incelikle elementlerin çarpışmasını kutlayan iki koku sunuyor

Parfüm

Issey Mıyake, duyulmamış bir incelikle elementlerin çarpışmasını kutlayan iki koku sunuyor

Işıltılı bir feminen koku: Lea’u Dissey Eau&Magnolia

Canlı bir erkeksi koku: Lea’u Dissey pour Homme Eau&Cedre

 

L’Eau d’Issey Eau&Magnolia

Su manolya ile buluşuyor…

Parfümün sembolik çiçeği olan manolya, karşı konulmaz ikiliği içinde hem tensel hem de havadar olan manyetik bir aura ortaya çıkarır. Bir gül buketi, en kadınsı vurgularının inceliklerini ortaya çıkarırken, güneşli bir esinti her bir yaprağın kadifemsi hissini, kalbinin şehvetini artırır. Sandal ağacı alt notası, yumuşak misklerle kaplı ciltte kokusunu bırakarak bağımlılığı artırır.

 

 

L’Eau d’Issey pour Homme Eau&Cèdre

Suyun ağaçla buluşması..

Erkekliğin gücünü en ince yönleriyle keşfeden bu Eau de Toilette Intense’de su ve ağaç buluşuyor. Nemli, düzensiz su, gücüne hareket ve akışkanlık kazandırmak için kuru, canlı sedir ağacıyla tezat oluşturur. Sanki su ağacı şekillendiriyor, gücünü azaltmadan- tam tersine- öz suyunun enerjik özünü şeffaf bir şekilde ortaya koyuyor.

 

 

 

Doğaya Verilen Bir Taahhüt

 

 

Doğayı elimizden geldiğince korumadan ona nasıl saygı duyabiliriz? Issey Miyake’de çevreye olan bağlılığımız, yaptığımız eylemlerde kendini gösterir.

Şişeler %20 tüketici sonrası geri dönüştürülmüş camdan yapılmıştır. Dişbudak kapakları, enerji tüketen montaj ihtiyacını ortadan kaldırarak tek parçadan oluşur.

Eau&Magnolia’da %85 oranında, Eau&Cèdre’de ise %91 oranında doğal bileşenler bulunur. Erkek parfümlerinde kakule, güve otu ve paçuli, kadınlarda ise neroli özleri doğaldır.

Bir taahhütten daha fazlası: bu ikinci doğa.