ISSEY MIYAKE IGO
Ana Sayfa Parfüm ISSEY MIYAKE IGO

Parfüm

ISSEY MIYAKE IGO

 

IGO

İnovatif, eğlenceli, mutlu ve zeki; IGO eğlenceye her zaman hazır. Yeni yerler keşfetmeye hevesli bir şişe; IGO seyahat ruhunu geliştiriyor.

Bu ikisi bir arada tasarım, kendi kategorisinde hiçbir ürüne, tasarıma benzemiyor. Birbirini tamamlayan aynı zamanda da ayrı olarak kullanılabilen iki şişe.

Bir tanesi taşınabilir. Bir anda, özgür bir şekilde maceraya atılabilir, özgürlüğün kokusunu havaya karıştırabilir. Seyahat onun ruhunda var.

Diğeri ise sabit, evinizde olmaktan gurur duyar. Kısa bir ayrılıktan sonra ikisi yeniden buluşur ve bir parça olarak yeniden birleşir.

 

Orijinal konsepti ile IGO, geleneksel parfüm şişesi kurallarını sarsıyor ve hayatı kolaylaştıran bir kullanıma sahip yepyeni bir tasarım yaratıyor.

FUSION D’ISSEY IGO

 

 

IGO tasarımı markanın üç klasik parfümüne uygulanmış bir şekilde geçtiğimiz sene karşımıza çıktı; L’Eau D’Issey, L’Eau D’Issey Pour Homme ve Nectar D’Issey. IGO şimdi de Fusion D’Issey ile doğanın kalbinde yolcuğa çıkıyor.

Fusion D’Issey, volkanik patlamalardan ilham alan, mineral notaları ve odunsu dokunuşları ile doğanın mucizevi zıtlıklarını yansıtan bir koku.

 

Yeni bir fujer birleşimi;

Üst notalarda limon esansı ve hindistan cevizi ile yakalanan tazeliği orta notalarda amber, biberiye, sardunya ve kakule ile sarmalanmış mineral notaları takip ediyor. En dipte ise isli sandal ağacı ve paçuli ile volkanik ve odunsu bir bitiş yakalanıyor.

 

 

Ürün tasarımı yoğun turkuaz renk volkan lavlarından ilham alan canlı turuncu arasındaki kontrasta sahip. Obsidyen taşından ilham alan kapak açıldığında tüm tasarıma ve kokuya ilham olan volkana bir selam gönderiliyor.

 

 

IGO ile Her Zaman Yola Çıkma Zamanı!

Bir sürpriz

İkili Şişe Tasarımı

Eğlenceli bir dönüşüm!