Jel Nemlendiricilere Bir Şans Verin
Ana Sayfa Cilt Bakımı Jel Nemlendiricilere Bir Şans Verin

Cilt Bakımı

Jel Nemlendiricilere Bir Şans Verin

Yaz aylarında cilt bakım rutinlerinde ufak tefek değişiklikler yapmakta fayda var. Hafif yapılı jel nemlendiriciler sıcak günlerin kurtarıcısı.

Cildinizin yağlanmasını önlemek için nemlendirici sürmekten kaçındığınız oldu mu hiç? Pek çoğumuz bu hataya düşebiliyoruz. Oysa ki cildin nem ihtiyacını karşılamak çok önemli. Yaz aylarında cilt yağlanmaya daha meyilli olabildiğinden ince yapılı, ferahlatıcı etkili nemlendiricilere geçiş yapmak iyi fikir. Jel nemlendirici seçkimiz işinizi kolaylaştıracak.

Drunk Elephant Protini Polypeptide Cream

Farklı peptit türleri içeren bu nemlendirici, cilt bariyerini onarmaya yardımcı oluyor. Amino asit, E vitamini türevi tokoferol ve yoğun nem sağlayan arjinin cilde bakım yapma konusunda etkili. Kolay emilen yapısıyla özellikle sıcak günler için ideal.

Byoma Moisturizing Gel-Cream

Byoma nemlendirici kremin içeriğindeki antioksidan hazinesi yeşil çay cildi yatıştırmaya, niasinamid de ciltteki kızarıklıkları hafifletmeye yardımcı oluyor. Seramid, pantenol ve gliserin cildi nemlendirme görevini üstlenen içerikler. Nazik arındırıcı laktik asit de lekeler üzerinde etkili. 

Glow Recipe Plum Plump Hyaluronic Cream

Aydınlık bitiş sevenlerin yüzünü güldürecek bir krem. Aydınlatma özelliği bulunan erik özü, nemlendiren ve nemi hapseden hiyalüronik asit ve poliglutamik asitle buluşuyor. Sonuç mu? Daha nemli ve aydınlık bir cilt.

Shiseido White Lucent Brightening Gel Cream

Bu krem cilt lekelerini hafifletmeyi ve cilt tonunu eşitlemeyi vadediyor. İçeriğindeki kafein ve tokoferol cildi canlandırma özelliğine sahip. Komedojenik olmayışıyla gözenek sorunu yaşayanlar için de ideal.

Fenty Skin Instant Reset Brightening Overnight Recovery Gel-Cream

Fenty’nin aydınlatıcı jel kremi gece boyunca cildinize bakım yapmak üzere formüle edildi. Bu krem, gözenek görünümünü hafifletip cilt tonu eşitsizliğini hafifletmeyi desteklerken, cildi neme doyuruyor. İçeriğindeki niasinamid, aloe vera ve baobab yağı cildi yatıştırma ve aydınlatma konusunda etkili. 

Clarins Hydra-Essentiel Matte Gel

Clarins Hydra-Essentiel Matte jel cildi nemlendirirken aynı zamanda da matlaştırıyor. Özellikle sıcak havalarda daha çok yağlanan ciltler için kurtarıcı olmaya aday. Normal ve karma cilt tipleriyle iyi anlaşıyor.