K BY DOLCE & GABBANA EAU DE PARFUM
Ana Sayfa Parfüm K BY DOLCE & GABBANA EAU DE PARFUM

Erkek

K BY DOLCE & GABBANA EAU DE PARFUM

Dolce & Gabbana Beauty, sizi benzersiz bir koku macerasına davet ediyor ve K by Dolce & Gabbana Eau de Toilette‘ın daha yoğun bir versiyonu olan K by Dolce & Gabbana Eau de Parfumü sunuyor. Büyüleyici, çekici ve duygusal Eau de Parfum, şimdi modern bir kralın gizli ruhunu ortaya çıkartıyor. Gücü, her zaman nazik bir kalple dengeleyerek, sadece tacını takmak için değil, aynı zamanda ona gerçekten sahip olmak için doğduğunu kanıtlıyor.

Parfüm Mirası

Eau de Toilette’ın mirası üzerine inşa edilen K by Dolce & Gabbana Eau de Parfum, kaderini tutku ve güvenle seçen bir adamın ruhunu somutlaştıran şehvetli bir kokuyu ortaya çıkarıyor. Toskana’nın dünyevi, engebeli manzarasından esinlenen bu koku yoğun ve büyüleyici yeni bir versiyondur; koku biberli etkileyici bir kalp notasıyla açılır ve daha güçlü odunsu bir tabanı ortaya çıkarır.

Parfüm İçeriği

K by Dolce & Gabbana Eau de Parfum, kan portakalı ve limonun karşı konulmaz narenciye girdabı ve ışıltılı pimento biberi ile birlikte enerjik bir koku açılışı yaratıyor. Devamında bir tutam ardıç meyvesi ve baharatlı kakule notaları ilgi çekici bir karışım sunar. Sakinleştirici adaçayı, enerji veren lavanta ve taze sardunya içeren koku, incir sütü akorunun eklenmesiyle farklı bir duygusallık kazanıyor. Koku daha sonra şehvetli sedir ağacı, topraksı paçuli ve yoğun vetiverin baştan çıkarıcı bir tabanına
dönüşür ve dumansı Nagarmotha ağacının canlı bir dokunuşuyla yüceltilir. K by Dolce & Gabbana Eau de Parfum, çekici ve tutkulu erkekler için yaratılmış büyüleyici odunsu bir parfümdür.

Şişe Tasarımı

Dolce & Gabbana orijinal K’sının keskin, geometrik şeklini koruyan şişe, şimdi içindeki manyetik kokunun yeni yoğunluğunu yansıtan daha derin bir muhteşem mavi tonunda giyiniyor. Neredeyse geçirimsiz, ancak tamamen opak olmayan Lake cam, içerdiği kokuya samimi bir bakış sağlıyor. İmza siluetinin üstündeki ikonik taç, şimdi lapis kubbesinin asil mavisini ve onu çevreleyen taş küreleri vurgulayan perdahlı bir gümüş ile kaplanmıştır. Şişenin kendisinde, taçlandırılmış K harfi, karakterde çağdaş olan cesur bir sadelikle, geleneksel Kraliyet sembolünü çağrıştırır. Görkemli ve unutulmaz olan
şişe, modern bir kralın manyetik evrenini mükemmel bir şekilde temsil eder.

Reklam Kampanyası

Toskana’nın görülmeye değer ve zamansız Montepulciano’nun köyünde geçen K by Dolce & Gabbana Eau de Toilettein hikayesinin ardından, Eau de Parfum, Mariano di Vaio tarafından bir kez daha Dolce & Gabbana’nın modern kralının yeni bir yönünü sunuyor. Fotoğrafçı Mariano Vivanco tarafından klasik bir Toskana sundurmasının önünde çekilen kampanya bir kralın yoğun ve baştan çıkarıcı bakışları ile doğal cazibesini ve doğuştan gelen gücünü yakalar. Kampanya filminde, Ennio Morricone’dan bir film müziği eşliğinde , Mariano motosikletinde ağaçlarla çevrili bir caddede kükrüyor. Ailesinin sevgi dolu kucaklaşması ve arkadaşlarının sıcak dostluğu için tepedeki köye gelir.

 

https://www.youtube.com/watch?v=iXIt309HrF8