Kabaran saçları kontrol altına almanızı sağlayacak tüyolar ve ürünler
Ana Sayfa Kabaran saçları kontrol altına almanızı sağlayacak tüyolar ve ürünler

Kabaran saçları kontrol altına almanızı sağlayacak tüyolar ve ürünler

Kabarık saçları yatıştırmak mümkün. Nasıl mı? Tabii ki doğru ürünleri rutininize dahil ederek. 

Saçlarınızın kabarmasını önlemek için bugüne kadar her yolu denediğinizi mi düşünüyorsunuz? Umutsuzluğa kapılmayın. Bu durumun başlıca nedenleri arasında saçların nemini kaybetmesi ve bir yandan havanın fazlasıyla nemli olması var. Güvenilir bir saç bakım rutiniyle saçlarınızı kolayca yatıştırmanın ipuçlarını paylaşıyoruz. 

Saç tipinize uygun bir şampuan kullanın

Saçlarınız doğru şampuanı kullanmadığınız için kabarıyor olabilir. Bunun için saç tipi ve şekline uygun bir ürün bulmak önemli. 

Gisou Honey Infused Hair Wash

Gisou’nun %92 doğal içeriklerden oluşan ve bal içeren besleyici şampuanı saçtaki kalıntıların ortadan kalkmasına yardımcı oluyor ve saçları nazikçe temizliyor. Her saç tipine uygun. 

Aveda Botanical Repair Strengthening Shampoo 

Fazla sebumla birlikte biriken ürünleri de arındıran, saç derisini nazikçe temizleyen silikon içermeyen bu şampuan, ince telli veya çok işlem görmüş saçları beslemeyi ve güçlendirmeyi amaçlıyor. 

Saç şekli ve tipine uygun maske ve bakım kremleri uygulayın 

Saçların kabarmasını kontrol altına almak için saç kremleri ve maskelerine de büyük iş düşüyor. Bunun için doğru ürünleri bulmak ve kullanmak önemli. 

Sephora Collection Repairing Hair Mask 

Kuru ve yıpranmış saçları nemlendirmek için besleyici yağlarla zenginleştirilmiş yoğun bakım saç maskesi düz, dalgalı, kıvırcık, orta veya kalın telli saçları sakinleştirmek için iyi bir seçim. Haftada iki kez, şampuandan sonra kullanın. Ardından saçınızı havluyla kurutun. 

Sephora Collection Hydrating Leave-In Conditioner 

Amino asit ve F vitamini başta olmak üzere %96 oranında doğal kaynaklı bileşenler içeren bu hafif, günlük kullanıma uygun durulanmayan saç kremi saçların kolay şekil almasını sağlıyor. Saçların kırılmasını ve karışmasını azaltmaya yardımcı oluyor.

Bakım ürünlerini saçınızın doğru yerlerine uygulayın

Saçınıza uygun bir serum, yağ veya şekillendirici ürünü doğru şekilde uygulayarak kabarmayı önleyebilirsiniz. 

Moroccanoil Treatment Original 

Kabarmayı azaltmak, dolaşan saçları açmak, onlara bakım yapmak ve parlaklığını artırmak için çok işlevli bir ürün. Argan yağı katkılı bu saç yağı aynı zamanda saçın sağlığını korumasına yardımcı olan keten tohumu yağı da içeriyor. Havluyla saçınızın nemini aldıktan sonra saç ortasından uçlarına doğru uygulayın.

Bumble and Bumble BB Curl Light Defining Cream 

Bu ürün içeriğindeki Hindistan cevizi ve shea yağıyla saçların elektriklenmesinin önüne geçmeyi hedefliyor. Ürünü önce elinizde dağıtmanızı ve nemli saça bastırarak uygulamanız öneriyoruz. 

Sephora Collection Hydrating And Soothing Serum 

Hiyalüronik asit ve poliglutamik asitle zenginleştirilmiş bu serumu saç derisini nemlendirmek ve yatıştırmak için günlük bakım rutininizin bir parçası haline getirebilirsiniz. Akşamları kuru veya ıslak saç derisine günde bir kez uygulanması yeterli.