KARİZMANIN YENİ ADI İYİLİK
Ana Sayfa Parfüm KARİZMANIN YENİ ADI İYİLİK

Erkek

KARİZMANIN YENİ ADI İYİLİK

Karakterinize en uygun parfümü mü arıyorsunuz? Givenchy Gentleman serisiyle size karizmanın 4 farklı şeklini sunuyor.

Givenchy yine erkek parfümlerine damgasını vuruyor. Baskın karakterini ve duygusallığını eşit seviyede ortaya çıkartan bir erkek icin Gentleman Givenchy EDP Boisee yanan odunsu notaların sıcaklığını irisin asaleti ile buluşturan şaşırtıcı bir koku…

ÖZGÜR RUHLU ERKEKLER

Kendi kurallarına uymayı tercih eden özgür ruhlu erkekler icin; doğal ve beklenmedik, cesur ve canlı Gentleman Givenchy Cologne yüksek miktarda turunçgil notaları içeren – bergamot, limon ve turunç – formülü umursamaz ve keskin bir enerji verir. Kokunun diğer temel bileşenlerinden biberiye, açılış notalarının canlılığını arttırır. Asla modası geçmeyen iris çiçeği pudramsı notası ile hafif ve cesur hissettirir.

GECENİN KARANLIĞI GİBİ GİZEMLİ

Belirgin şekilde benzersiz, karizmatik ve çekici, büyüleyici bir gece kuşu için hazırlanmış hedonist bir esans. İrisin yumuşak okşaması, paçuli esansının vahşi şehveti, karabiberin neredeyse tehlikeli sıcaklığı, reçine ve siyah vanilyanın baş döndürücü tatlılığı… Gentleman Eau de Parfum kesinlikle bağımlılık yaratan kokunuz olmaya aday!

GIVENCHY GENTLEMAN NAZİK OLMA CESARETİNİ GÖSTERİYOR

Cömert ve zarifçe yaşayan, kesinlikle başkalarına karşı açık olan erkeğin kokusu Gentleman Givenchy Eau De Toilette, beklenmedik bir çiçek dokunuşu, tıpkı bir centilmenin kendi eşsiz nezaketi gibi. Kokunun tam kalbine yerleştirilen klasik lavanta dokunuşu, asil iris ile başkalaşır. Kompozisyona asalet katarak, pudralı, sofistike ve evet, baştan çıkarıcı bir yön kazandırır. Özellikle taze, tatlı armut ile birleşince duyguları harekete geçirir.