Karşınızda Makeup By Marıo
Ana Sayfa Makyaj Göz Karşınızda Makeup By Marıo

Makyaj

Karşınızda Makeup By Marıo

Ünlü makyaj artisti Mario Dedivanovic’in markası Makeup By Mario artık Sephora’da.

Kişinin doğal güzelliğinin en kusursuz versiyonunu ortaya çıkarma konusunda usta olan ünlü makyaj sanatçısı Mario Dedivanovic, dünyanın en çok takip edilen ve beğenilen makyaj artistlerinin başında geliyor. Sephora, Mario Dedivanovic’in popüler makyaj markası Makeup By Mario’yu güzellik tutkunlarıyla buluşturmaya başladı. Markanın Türkiye’de ilk kez Sephora’da satışa çıkmasının şerefine favori ürünlerimizi sizin için seçtik.

Makeup By Mario Master Mattes Eyeshadow Palette

Doğal tonlardan oluşan bu far paleti kremsi formülasyonu ile dikkat çekiyor. İlhamını açık ve koyu cilt tonlarından alan Master Mattes palet sayesinde hem gündüz hem de gece makyajı için farklı görünümler ortaya çıkarabilirsiniz. Far paletinin tozutmaması ve kompakt bir ambalaja sahip olması kullanım kolaylığı sağlıyor.

Makeup By Mario SoftSculpt Shaping Stick 

Özellikle sosyal medyada ciddi bir popülerliği olan kontür stick yüze boyut kazandırmak ve sıcaklık katmak için ideal. Kremsi formülasyona sahip olduğu için kolayca dağılan ürünü sık kıllı bir makyaj fırçası veya makyaj süngeri ile uygulamanızı tavsiye ediyoruz. 

Makeup By Mario Soft Pop Blush Stick Pale Petal

Nemli bir bitişe sahip olan stick allık bütün cilt tipleri için uygun. Pale Petal rengi özellikle hafif pembe yanak görüntüsü sevenleri mutlu edecek. Ambalajının arkasında yer alan fırçası özellikle seyahatlar için kurtarıcı.  

Makeup By Mario Moistureglow Plumping Lip Serum Rose

İsminin hakkını veren Moisture Glow Plumping Lip Serum, dudakları dolgunlaştırırken aynı zamanda dudaklara bakım da yapıyor. İçeriğinde yer alan shea, avokado, kivi ve argan yağı dudaklara canlı bir parlaklık veriyor ve nemlendiriyor. 

Makeup By Mario SoftSculp Transforming Skin Perfector Light-Medium

Çok yönlü kullanılabilen ürünleri seviyoruz. Makeup By Mario’nun pudrası hem makyajı sabitliyor hem de ciltte parlak ve sağlıklı bir etki bırakıyor. Cilt tonunuzdan daha koyu bir rengi tercih ederek bu ürünü bronzer olarak da kullanabilirsiniz. 

Makeup By Mario SurrealSkin Foundation 2N

Orta kapatıcılığa sahip olan bu fondötenin içeriğindeki üzüm çekirdeği yağı ve bitkisel skualen cildi nemlendiriyor. Ayrıca aydınlık bir bitişi var.

Makeup By Mario SurrealSkin Awakening Concealer 260

Orta kapatıcılığa sahip Awakening Concealer içerdiği kafein sayesinde göz çevrenizi aydınlatıyor ve morlukların görünümünü hafifletiyor. Makyaj fırçasıyla veya parmağınızla uygulamanızı öneriyoruz. Aynı zamanda ciltteki kızarıklık ve lekeleri örtmek için de kullanılabilir.

Makeup By Mario Soft Glow Highlighter Pearl

Simsiz aydınlatıcı sevenler burada mı? Bu aydınlatıcı cildi ışıl ışıl ve sağlıklı gösteriyor. Kremsi yapısı sayesinde ciltle kolayca bütünleşiyor ve ağırlık yapmıyor.