Karşınızda Take The Day Off Serisinin Yeni Üyesi
Ana Sayfa Cilt Bakımı Karşınızda Take The Day Off Serisinin Yeni Üyesi

Cilt Bakımı

Karşınızda Take The Day Off Serisinin Yeni Üyesi

Clinique’in efsaneleşen makyaj temizleme balmı kömürün arındırıcı özelliğiyle artık daha da etkili.

Clinique, yağ bazlı temizleme balmı Take The Day Off ile karşımıza çıktığında çoğumuzun güzellik rutinini tam anlamıyla değiştirdi. Ünlü bakım markası, modern klasik ürünler alanında  bir yenilik yaparak Take The Day Off’un yelpazesini genişletiyor. 

Serinin yeni üyesinin gözde  içeriği kömür. Take the Day Off Kömür Makyaj Temizleme Balmı, göz ve yüz makyajının yanı sıra güneş kremi gibi gözenekleri tıkama potansiyeli bulunan ürünlerin kalıntılarını cildi tahriş etmeden çıkarabilen bir temizleyici. Kishu Binchotan olarak da bilinen ince öğütülmüş arındırıcı Japon kömürü, tıkanmış gözeneklerin açılmasına yardımcı  oluyor. Linoleik asit bakımından zengin aspir tohumu yağı, E vitamini karışımı ve ayçiçek yağı temizleme işlemi sırasında cildi besliyor. Akışkan yağlara nazaran, balm formundaki yağların cildi daha derinlemesine temizleme özelliğine sahip.

Ürünü kuru cilde uygulamak gerekiyor. . Bir tutam Take The Day Off Kömür Makyaj Temizleme Balmı’nı parmaklarınızla cildinize masaj yaparak yayın ve sonrasında ılık su ile yüzünüzü durulayın. Geriye temizlenmiş ve arındırılmış cildinizin keyfini çıkarmak kalıyor.