Kaş Şekillendirme ve Bakım İpuçları
Ana Sayfa Makyaj Kaş Şekillendirme ve Bakım İpuçları

Güzellik İpuçları

Kaş Şekillendirme ve Bakım İpuçları

Stilinize ne kadar güvenirseniz güvenin, görünüşünüzü tamamlayan en önemli unsurlardan biri kaşlarınızın nasıl göründüğüdür… Doğru kaş yapısı hem tüm ifadenizi hem de tüm dış görünüşünüzü etkileyecek güce sahiptir. 2 Ekim Ulusal Kaş Günü’ne özel olarak hazırladığımız yazımızda kaş bakımına dair kullanabileceğiniz ürünleri sizler için derledik. 

Fırça kullanın

Makyaj yapmadan önce kaşlarınızı fırçalamayı atlamayın. Fırçalama işlemi, hem kaşlarınızın daha düzgün görünmesine hem de kaşlarınıza kontür yaparken daha mükemmel bir görünüm elde etmenize yardımcı olur.

Benefit Defining & Blending Tool Kaş Fırçası

Sert açılı tarafı kaşlarınıza kaş pudralarını, kremleri ve jelleri kolayca uygulamanıza yardımcı olurken diğer tarafındaki bobin fırça kaşlarınızı doğru açıyla fırçalamanıza ve uygulayacağınız rengin kolayca yayılmasına destek olur.

 

Kaşınızda görünen boşlukları doldurun

Kaşlarınızda seyrek kalan kısımları doldurarak makyajınızı daha güçlü bir görüntüye ulaştırabilirsiniz. Unutmayın; dikkat çeken kaşlar, dikkat çeken bir makyajın olmazsa olmazıdır.

Benefit Brow Microfilling Pen

Brow Microfilling Pen tek bir hareketle 3 ultra-ince çizgi oluşturarak doğal kaş illüzyonu yaratır. Kaşlarınızdaki seyrek görünüme karşı, dilediğiniz alanlarda kaş varmış gibi yapmanıza yardımcı olmak için tasarlanmıştır.


 

Benefit Gimme Brow Kaş Maskarası

İçerdiği cilde nüfuz eden minik mikro fiberler ile kaşlara uygulandığı anda doğal görünümlü dolgunluk ile belirginlik sağlar. Özel ince ve konik uçlu fırçası, bulaşmadan kolaylıkla uygulanmanıza yardımcı olur.

 

Benefit Brow Zings Kaş Şekillendirme Kiti

Brow Zings’in kaş renklendirici ve sabitleyicisi, eğik uçlu mini cımbızı ve çift taraflı uzatılabilir aplikatörü kaşlarınızı yapılandırmak, şekillendirmek ve doldurmak için ihtiyacınız olan her şeyi bir arada bulmanıza yardımcı olarak ideal bir görünüme ulaşmanıza imkan sağlar.

 

Kaş serumu kullanmayı atlamayın

Kaşlarınızın büyümelerine ve daha sağlıklı durmalarına yardımcı olması için kaş serumu kullanmayı atlamayın. Kaş serumları kaşınızın daha sağlıklı ve hızlı bir şekilde büyümesine yardımcı olur.

21 Transdermal Glorious Lashes Kaş Kirpik Serumu

Aktif mikro proteinlerle, kıl köklerini besler, uyarır, doğal kaş ve kirpik oluşumunu destekler. Kıl köklerinin ömrünün uzaması ve bu sayede dökülmelerini yavaşlatma konusunda yardımcıdır.  Uzun süreli bakım ve hacim sağlar.