KIŞ AYLARINDA EL BAKIMININ ÖNEMİ
Ana Sayfa Cilt Bakımı KIŞ AYLARINDA EL BAKIMININ ÖNEMİ

Cilt Bakımı

KIŞ AYLARINDA EL BAKIMININ ÖNEMİ

Kış aylarında cilt bakımımıza daha fazla önem verirken, esas soğuktan en çok etkilenen ellerimizi unutmamamız gerekiyor. Bu süreçte cildinizi besleyecek ve yenilenmesine yardımcı olacak içerikteki ürünler kullanmaya özen gösterebilirsiniz.  A,B ve E vitaminleri bakımından zengin olan Badem yağı cildinizi tazeler ve pürüzsüz bir yapı kazanmasına destek olur. Aynı zamanda tırnaklarınızı besleyen badem yağı özü ile hem sağlıklı bir cilt görünümüne hem de güçlü tırnaklara sahip olabilirsiniz. Diğer bir yandan ciltteki kolajen üretiminin artmasına, lekeleri yok etmeye destek olan ve cildi derinlemesine nemlendirme etkisi olan Shea yağı da kış soğuklarında ellerinizi korumanız için etkili bir çözüm olacaktır. Sizler için cildinizi tazelecek bu içerikleri içeren ürünleri ve daha fazlasını listeledik.

Gülsha – Gül Özlü El Bakım Kremi

Gülsha Gül Özlü El Kremi Jojoba yağı, Avokado yağı, Aloe Vera özü ile harmanlanmış gül esansiyel yağı bulunan içeriği sayesinde cilt bariyerini güçlendirerek cildinizin kendini onarmasına yardımcı olur.

 

Sephora Collection – El Kremi

Eriyen dokusuyla Sephora Collection el kremi cildin nemlenmesini ve cilt dokusunun korunmasını destekler. Yağlı bir his bırakmazken ellerinizin gün boyu yumuşaklığını korumasına yardımcı olur.

 

Merci Handy – El Kremi

İçeriğindeki tatlı badem yağı ve shea yağı özleri cildinizin ihtiyacı olan nemi kazanmasına yardımcı olurken aynı zamanda ellerinize ihtiyacınız olan yumuşaklığı kazandırmaya destek olur.

 

Jo Malone – English Pear & Freesia Body & Hand Lotion

English Pear & Freesia Vücut & El Losyonu anında emilirken cildinizin nemlenmesine ve uzun süre nemli kalmasına yardımcı olur.

 

Atelier Rebul – Jardin Imperial El & Vücut Losyonu

Muhteşem bir çiçek buketi olarak karşınıza çıkan Jardin Imperial kokusu ile zenginleştirilmiş el ve vücut losyonu, içeriğindeki shea yağı, argan yağı, tatlı badem yağı ve hyaluronik asit ile zenginleştirilmiş hızlı emilen özel formülü ile cildi nemlendirmesini destekler