KIŞ AYLARINDA EN DOĞRU BRONZ GÖRÜNÜMÜ YAKALAMAK İSTEYENLER İÇİN TAVSİYELER
Ana Sayfa Makyaj Yüz KIŞ AYLARINDA EN DOĞRU BRONZ GÖRÜNÜMÜ YAKALAMAK İSTEYENLER İÇİN TAVSİYELER

Makyaj

KIŞ AYLARINDA EN DOĞRU BRONZ GÖRÜNÜMÜ YAKALAMAK İSTEYENLER İÇİN TAVSİYELER

Yaz aylarının tenimizde bıraktığı yumuşak, ipeksi, iç ısıtan bronzluk hissini ve görüntüsünü kış aylarında da yakalamak isteyenlerin imdadına yetişecek iki farklı bronzer ürün tavsiyesi ile karşınızdayız. Guerlain Terracotta Bronzer ve ve Sephora Collection Self Tanners.

Guerlain Terracotta Bronzer

Hepimizin bildiği, kullandığı veya en azından adını duymuş olduğu Guerlian markasının Terracotta Bronzer’ı kış günlerimizin ayrılmaz bir parçası olarak dikkat çekiyor. Yıllardır değişmeyen ürün kalitesiyle Guerlain’ın Terracotta Bronzer’ı doğal ve ışıltılı bir bronzluğa sahip olmak isteyenlerin imdadına yetişiyor. Tek fırça darbesiyle anında, mükemmel ve ipeksi bir dokuyla cildinize yazdan kalma bir bronzluk katıyor. Aynı zamanda formülünde bulunan nemlendirici aktif bileşenlerle cildinizi kurutmadan uzun süreli ve kalıcı bir güzellik sağlıyor. Sahip olduğu pigment kombinasyonu ile cildinizde mat bitişli bir bronzluk bırakırken ultra ince ve doğal yapısı ile yüzünüzün kontür bölgelerine mükemmel bir şekilde uygulama imkanı sağlar. Favori ürünlerimizden biri olan Guerlain Terracotta Bronzer’ı hem doğal bir bronzluk hem de yüz hatlarınızı ortaya çıkaran kontür ürünü olarak kullanabileceğinizi unutmayın.

 

Sephora Collection Self Tanners

Kış günlerimizin diğer bir kurtarıcı ürünü Sephora Collection’un kademeli bronzlaştırıcı yüz jeli. İçeriğindeki doğal kökenli DHA ve gül suyu sayesinde kademeli bir şekilde cilde doğal ve eşit bir altın bronzluk kazandırır. Uygulandıkça kendi kendine kademeli bir şekilde bronzluk görüntüsü veren yüz jeli, aydınlık ve parlak bir bronzluk isteyenler için ideal bir çözüm olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sahip olduğu bileşenlerin% 95’i doğal kökenli olan bu ürün sayesinde pürüzsüz ve çarpıcı bir görünüm elde edebilirsiniz.