Kış Aylarının Favori Parfümleri
Ana Sayfa Parfüm Kış Aylarının Favori Parfümleri

Parfüm

Kış Aylarının Favori Parfümleri

Her mevsim geçişiyle beraber stilimizde ve makyajımızda olduğu gibi parfüm kullanımımızda da değişikliğin olması kaçınılmazdır. Genellikle yaz aylarından daha hafif yapılı çiçeksi kokuları tercih ederken kışın daha kalıcı, yoğun, aromalı ve baharatlı parfümleri tercih ederiz. Bu yazımızda hazır kış aylarının başlarındayken bu sezon sizler için seçtiğimiz parfüm önerilerimizi derledik.

Jo Malone Peony & Blush Suede 

Şakayık, kırmızı elma, yasemin, gül ve karanfilin zengin birleşimi; Jo Malone Peony & Blush Suede. Aromatik, akılda kalıcı ve bir yandan da sade bir koku arayanların favori tercihi olmaya aday Jo Malone Peony & Blush Suede, kış ayları için önerilerimiz arasında.

 

Sephora Collection Do Not Drink Parfüm Seti

Adaçayı ile  tonka esansının muhteşem birleşimi! %87 oranında doğal bileşenlerden oluşan, pancardan elde edilen bitkisel kökenli alkol ile formüle edilen parfüm, içerdiği odunsu ve aromatik notalar ile tüm duyularınızı harekete geçirmeye aday!

 

Dior Sauvage

‘Sauvage Parfum’ün güçlü aromatik tazeliği dolgun, baharatlı mandalina ile zenginleştirilmiş. Lezzetli tonka fasülyesinin çarpıcı kıvrımları, deri ve bitter aromaları ile Sri Lanka’da kıymetli sandal ağaçlarının bulunduğu bir bölgede bir araya getirilerek harmanlanmış…

 

Burrbery Hero

Burberry Hero, Burberry’nin sedir ağaçlarının kalbi ile derinleştirilmiş odunsu ferahlık sunan yeni kokusu olarak kış aylarında mutlaka denemeniz gereken bir koku olarak karşımıza çıkıyor.

 

YSL – Y EAU DE PARFUM

Taze narenciye ve aromatik notaların yer aldığı ve daha sonra şehvetli odunsu notaların etkisiyle yoğunlaşan bir koku… Kokunun başlangıcı taze, keskin ve patlayıcı bir bergamot ve zencefil düetidir.  Adaçayı ve ardıç, tazeliği ve kontrastı sağlamak için zarif sardunya notaları tarafından desteklenen güçlü bir maskülenliği yeniden vurgular.

 

Armani Si Edp Intense

Üst notasında siyah frenk üzümü nektarı, kalp notalarında ise Türkiye’nin “güller kenti” olarak bilinen Isparta’da hasadı yapılan gül ile birleşen Armani Si Edp Intense alt notalarında ise paçuli ve benzoin reçinesi ile zarif, aynı zamanda iddalı bir duruş sunar.