KIŞ AYLARINIZI RENKLENDİRECEK RUJ ÖNERİLERİ
Ana Sayfa Makyaj Dudak KIŞ AYLARINIZI RENKLENDİRECEK RUJ ÖNERİLERİ

Makyaj

KIŞ AYLARINIZI RENKLENDİRECEK RUJ ÖNERİLERİ

Kasım ayı itibari ile artık kışın geldiğini kabul edebiliriz… Geride bıraktığımız renkli yaz günlerinin enerjisini kış aylarında da yakalamanıza yardımcı olacak, gününüze ve makyajınıza renk katacak ruj önerilerini sizler için derledik.

Fenty Slip Shine Sheer Shiny Lipstick

Parlak ve şeffaf yapısıyla Slip Shine, aradığınız doğal görünümü elde etmenize yardımcı olur. En sevdiğiniz kot pantolonunuzu giymiş kadar sizi doğal ve rahat hissettiren Slip Shine, günlük makyajın vazgeçilmezlerinden biri olmaya aday.

 

Fenty Stunna Lip Paint

Stunna Lip Paint Likit Ruj, tüm cilt tonlarına uygun renk paletine sahiptir. Yumuşak mat bitişli, hafif yapılı ve uzun süre dayanıklı likit ruj serisi makyaj çantanızın starı olacak!

 

Make Up Forever Rouge Artist

Rouge Artist, mat rengin yoğunluğu ile kremsi bir dokunun parlaklığı ve rahatlığını tek bir dokunuşta birleştiriyor. Dudaklarınız Rouge Artist, 24 saat nemlendirici etkisiyle gün boyu nemli dudaklara sahip olmanıza destek olur.

 

Huda Beauty Matte Power Bullet

Huda Beauty Power Bullet Mat Ruj, ipeksi pürüzsüz ve kadifemsi mat bir formüle sahip, yüksek pigmentli ruj serisidir.
Yoğun pigmentli ve uzun süre dayanıklı bu mat rujlar, her cilt rengine uyum sağlamak üzere nude, pembe ve kırmızı renk alternatifleriyle sizleri bekliyor.

Natasha Denona I Need A Nude Lipstick

I Need A Nude Lipstick serisi farklı ten alt tonlarında, açıktan koyuya tüm cilt tonlarını düzleştirmek için tasarlanmış 18 farklı tona sahip. Rahat ve lüks bir doku için dudakları nemlendirmeye yardımcı yumuşak, ışıltılı bir yüzeye sahip hafif, kremsi bir formülü rüya gibi bir deneyime hazır olmanız için sizi uyarıyor!

Too Faced Peach Kiss Lipstick

 Şeftali ve tatlı incir sütüyle ferahlatıcı etki bırakan Too Faced Peach Kiss, yoğun mat rengi ve nemlendirici etkisiyle dudaklarınızda yumuşak bir his bırakır.

 

 

Milk Lip et Cheek

Renkli kremsi dudaklar ve yanaklar için tasarlanan Milk Lip et Cheek, içerisindeki mango ve avokado yağları sayesinde nemlendirici bir etki sunar. İster dudaklarınızda isterseniz de yanaklarınızda kullanabilirsiniz.

Nudestick Lip and Cheek Pencil

Makyajı kolaylaştırmayı hedeflemiş olan Nudestix markası kremsi yapılı dört ürünü bir arada sunan Lip and Cheek Pencil ile kalem, ruj, astar, dudak kremi ve allığı bir arada sunuyor. Doğal görünümlü dudaklar için vazgeçilmeziniz olmaya aday!