KIŞ SOĞUKLARINDA CİLDİNİZE İYİ GELECEK 5 ÜRÜN
Ana Sayfa Cilt Bakımı KIŞ SOĞUKLARINDA CİLDİNİZE İYİ GELECEK 5 ÜRÜN

Cilt Bakımı

KIŞ SOĞUKLARINDA CİLDİNİZE İYİ GELECEK 5 ÜRÜN

Soğuk havaların gelmesiyle beraber bu durumdan en çok etkilenen cildimizi koruma altına almak için doğru bakımı uygulamaya özen göstermemiz gerekiyor. Soğuğun cilt üzerindeki kurutucu ve hassaslaştırıcı etkisini azaltmaya ve kontrol altına almaya yardımcı olması adına sizler için tavsiyelerimizi derledik.

Sol De Janeiro – Brazilian Bum Bum Cream Vücut Nemlendiricisi

Cilt görünümünü sıkılaştırmaya ve pürüzsüzleştirmeye yardımcı olur. Hızlı emilen vücut kremi, sıcak dokusu ve baharat notalı kokusuyla cildinizi korurken ferahlık da kazandırır. Normal, yağlı, karma, kuru ve hassas olmak üzere tüm cilt tipleri için uygundur. Cilt kuruluğu, donukluk, eşit olmayan doku, sıkılık ve elastikiyet kaybı gibi cilt endişelerini gidermeye yardımcı olmayı hedefler.

Laneige- Water Sleeping Mask

Nemlendirici jel maske gece boyunca “Hidro İyonize Maden Suyu” ile yoğun nemlendirme sağlamak için çalışır ve içeriğindeki sakinleştirici Sleepscent gevşemenize yardımcı olur.

 

Wishful- Get Even Rose Oil

Get Even Rose Oil, kuşburnu ve şam gülü yağlarına eşlik eden diğer 13 yağ ile karışımından oluşur. Cildinize gözle görülür şekilde daha düzgün, daha parlak ve pürüzsüz bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur. Get Even Rose Oil ayrıca ahududu tohumu yağı, kamelya yağı, jojoba yağı, pirinç kepeği yağı, mombin yağı, soya fasulyesi yağı, macadamia yağı, ayçiçek yağı, çörek otu yağı, yosun yağı ve kızılcık tohumu yağı içerir.

DR. JART+Cicapair Cream

Hassas, kuru ve tahriş olmuş cildi onarmaya ve kaybettiği nemini geri kazanmasına yardımcı olur.

 

Sephora Collection- İkili Nemlendirici

Super Moisturizer

İçeriğinde bulunan, buğdaydan elde edilen doğal kökenli hyaluronik asit, deride su tutmaya ve cildi su kaybından korumaya yardımcı olur.

Eye Radiance Cream

İçeriğinde bulunan, buğdaydan elde edilen doğal kökenli hyaluronik asit, deride su tutmaya ve cildi su kaybından korumaya yardımcı olur. Aynı zamanda sahip olduğu kafein özleri göz çevresinde daha parlak bir görünüm elde etmenize destek olur.