Kışa Hazırlık: Yoğun İçerikli Nemlendiriciler
Ana Sayfa Cilt Bakımı Kışa Hazırlık: Yoğun İçerikli Nemlendiriciler

Cilt Bakımı

Kışa Hazırlık: Yoğun İçerikli Nemlendiriciler

Havaların iyice soğumasıyla beraber yaz aylarında kullandığınız hafif formüllü nemlendiricileri rafa kaldırmanın vakti geldi! Havaların soğumasıyla beraber kurumaya ve hassaslaşmaya başlayan cildinizin su ihtiyacını karşılayıp daha güçlü bir koruma elde etmesine yardımcı olacak nemlendirici önerilerilerimizi bu yazımızda sizler için bir araya getirdik.

 

Dr. Jart Vital Hydra Solution Water Cream

Cildinizin sağlığı için gerekli olan iyi bakterilerin gelişmesine yardımcı olan patentli Jartbiome teknolojisi, cildin nem bariyerini desteklemek için fermente prebiyotikler ile doludur. Üç çeşit hyaluronik asit içeren bu yoğun nemlendirici formül cildin nemi gün boyu tutmasına yardımcı olur.

 

Sephora Collection Super Moisturizer Day

% 96 doğal içeriği ve antioksidan kokteyli ile bu Sephora Collection gündüz kremi, cilde doğal parlaklığını korumak için ihtiyaç duyduğu nemi sağlamaya yardımcı olur. Ultra hafif, uygulaması kolay kremalı süt dokusu aynı zamanda mükemmel bir makyaj bazıdır.

 

Clinique Moisture Surge 100H Etkili Nemlendirici

100 saate kadar nemlendirme hedefiyle tasarlanan Clinique Moisture Surge, cilt yüzeyinin 10 kat daha derinine ulaşır. Cildi nemlendirerek dolgun ve ışıltılı bir etki bırakmaya yardımcı olur. Moisture Surge nemlendirici yüz kremi hyalüronik asit, aloevera özleri ve aktif aloe suyu içerir. İçeriğindeki hyalüronik asit cildinizin nemli ve ışıltılı görünmesine yardımcı olurken; aloevera özleri ise cildi dolgunlaştırmaya Ve kalıcı nem sağlamaya destek oluyor.

Origins GinZing – Oil-Free Energy Boosting Jel Nemlendirici

Enerji veren yağsız nemlendirici krem donuk ve yorgun görünen cildin canlanmasına ve 72 saat boyunca nemini korumasına yardımcı olur. Daha canlı bir cilt görünümü için cildin doğal ışıltısını harekete geçirerek 72-saat boyunca nemini korumasına destek olur. Cildin enerjik görünmesine yardımcı olan kahve çekirdeklerinden elde edilen Kafein ve Ginseng içerir.
Formülündeki Hydra-Hug™ Teknolojisi sayesinde cildin nemi hapsetmesine yardımcı olarak cildin daha uzun süre nemli & sağlıklı görünmesine destek olur.

 

Biotherm Aquasource Jel Cream

48 saate kadar cildi yoğun bir şekilde nemlendirmeye yardımcı olmak amacıyla tasarlanmıştır. İçeriğindeki hyaluronik asit cildin tazelenmesine ve daha dolgun bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur.

 

 

Drunk Elephant Lala Retro Whipped Cream

Omega asitleri yüklü krem, cildin uzun süre nemi hapsetmesine yardımcı olarak, cildin optimum seviyede nemli kalmasını destekleyen koruyucu bir tabaka oluşturur. Aynı zamanda bu çok yönlü onarıcı krem cildin asit örtüsünü takviye ederek günlük stresin etkilerine karşı ciltte savunma sağlamasını destekler.

Sephora Collection Firming Day Cream

Sephora Collection sıkılaştırıcı gündüz kremi, peptitler dahil olmak üzere % 92 oranında doğal kaynaklı içeriklere sahiptir. Cildi sıkılaştırıp elastikiyetini arttırmaya yardımcı olarak yüz ovalini yeniden tanımlamayı ve kaybebettiği doğal ışıltısını geri kazandırmayı hedefler.