Kusursuz Bir Makyajın İlk Adımı: Makyaj Bazları
Ana Sayfa Makyaj Yüz Kusursuz Bir Makyajın İlk Adımı: Makyaj Bazları

Makyaj

Kusursuz Bir Makyajın İlk Adımı: Makyaj Bazları

Makyaj bazı ya da diğer ismiyle primer’lar ideal görünümlü bir cilt makyajına ulaşmanın ilk adımı olarak karşımıza çıkıyor. Gözenekleri küçültmeye destek olmaktan, makyajın ömrünü uzatmaya, daha pürüzsüz bir görünüm için cilt dokusunu makyaja hazırlamaya kadar birçok faydası olan primer’lar her makyaj öncesi mutlaka kullanılması gereken bir ürün olarak uzun zaman önce hayatımızda yerini aldı. Bu yazımızda sezonun favori makyaj bazlarını sizler için derledik.

Estee Lauder Smoother Primer

Cildi yumuşatmaya yardımcı kayısı özü ile zenginleştirilmiş bu çok amaçlı hafif baz, cildi pürüzsüzleştirmeye destek olurken nem dengesini korumasına da yardımcı olur. İpeksi formülü sayesinde, ciltteki gözenek ve kusurların görünümünü azaltmaya ve cilt görünümünün mükemmelleşmesine yardımcı olur.

 

Nars Radiance Primer SPF 30/PA+++

Nars Radiance Primer Broad Spectrum SPF30, donuk ve yorgun cildi canlandırmaya yardımcı olurken aynı zamanda makyajın uzun süre kalıcı olmasını ve daha güzel görünmesine destek olur. Nars Radiance Primer, hafif ve yağsız formülü ile cilde ihtiyacı olan nemi vererek cilt yüzeyinin daha pürüzsüz görünmesini destekler. Ten makyajına sıcaklık katar ve incimsi bir parlaklık sağlar.

 

Sephora Smoothing Primer

Yarı saydam jel dokusu ile cilt dokusunu pürüzsüzleştirmeye ve cildi matlaştırmaya yardımcı olur.  Fondötenin uygulamasını kolaylaştırır ve makyajı sabitler. Şeffaf dokusu tüm cilt tonlarına uygundur.

 

Benefit Cosmetics The POREfessional: Pearl Primer Gözenek Gizleyici Işıltılı Makyaj Bazı

Hafif ışıltılı baz, gözeneklerin belirginliğini minimize etmeye, makyajın sabitlenmesine ve cildin canlı ve ışıltılı görünmesine yardımcı olur. Yağsız, hafif, ipeksi yumuşaklıktaki dokuya sahiptir.

 

YSL Top Secrets Instant Moisture Glow Nemlendirici&Makyaj Bazı

72 saat boyunca sürebilen nemlilik hissi, cilt dokusunu saf ve pürüzsüz göstermeye, ciltte kusursuz bir yüzey oluşturmaya yardımcı olur. Tek başına, ya da hem makyaj altında, hemde rötuşlar için makyaj üstünde kulanılabilir.

 

Rare Beauty Always An Optimist – Aydınlatıcı Makyaj Bazı

Bu silikon içermeyen, su bazlı jel makyaj bazı cildi pürüzsüz bir görünüme kavuşturmaya, nemlendirmeye ve aydınlatmaya yardımcı olur. Hafif formülü, anında ışıltı etkisi için ultra ince inci taneleri içerir. Bitkisel lotus, gardenya ve beyaz nilüfer karışımıyla stres altındaki cildin yatıştırılmasına yardımcı olur.

 

Fenty Beauty Pro Filt’r Mini Hydrating Primer

Normal ve kuru ciltler için besleyeci formüle sahip hafif, nemlendirici makyaj bazı, ipeksi pürüzsüzlükte bir formülle cildin gün boyu rahat kalmasına yardımcı olurken fondötenin kalıcılığını uzatmaya destek olur.