LANCOME ADVANCED GÉNIFIQUE SERİSİNİ KEŞFEDİN!
Ana Sayfa Cilt Bakımı LANCOME ADVANCED GÉNIFIQUE SERİSİNİ KEŞFEDİN!

Cilt Bakımı

LANCOME ADVANCED GÉNIFIQUE SERİSİNİ KEŞFEDİN!


MİKROBİYOM NEDİR?

Mikrobiyom cilt bakımı için yeni ve oldukça heyecan verici bir alan!

Bilim insanları bir zamanlar canlıların yalnızca hücrelerden ve organlardan oluştuğunu düşünürdü, ta ki insan doğası için vazgeçilmez olan mikrobiyomun keşfine kadar…

Vücudumuzun içinde ve cildimizde yaşayan faydalı mikroorganizma ekosistemine mikrobiyom deniyor. Tıpkı parmak izlerimiz gibi kişiye özel olan mikrobiyomlar, bağırsaklarımızdan bağışıklığımıza kadar tüm hayati sistemlerimiz için büyük bir öneme sahip.

Cilt mikrobiyomlarımızı annelerimiz tarafından bize aktarılır. Hayat tarzımız, yaşımız ve çevresel faktörler mikrobiyomlarımızın değişimini doğrudan etkileyen faktörler arasında yer alıyor.

Cilt mikrobiyom dengemiz, cildimizin sağlıklı ve aydınlık görünümü için ciddi önem taşıyan bir faktör. Yapılan son araştırmalar, dengeli mikrobiyom seviyesinin cildimizin savunma ve yenileme mekanizmalarını desteklediğini gösteriyor. Bu keşiften güç alan Lancôme; cilt mikrobiyomunu merkeze alarak ciltteki onarımı hızlandıracak, etkili bir formül yaratmayı hedeflemiş.

 

 

Yeni Advanced Génifique cilt mikrobiyomunu destekliyor

Lancôme laboratuvarları, Advanced Génifique yaşlanma karşıtı serumu 7 prebiyotik ve probiyotik türevi ile zenginleştirdi. Bu yeni formül, cilde daha genç ve güçlü bir görünüm vermenin yanında, cildin gelecekteki sağlığı için etkili bir yatırım görevi görüyor.

Cildi korumaya ve güçlendirmeye yardımcı antioksidanlardan meydana gelen yaşlanma karşıtı içerik, derideki mikrobiyom seviyesini kirlenme karşıtı bileşenler ile desteyip, genel cilt sağlığı ve dayanıklılığına katkı sağlıyor.

Cilt mikrobiyomu üzerine yapılan 15 yıllık araştırmanın sonucu olan Yeni Advanced Génifique, cildin sağlıklı görünümüne yepyeni bir yaklaşımı temsil ediyor. Advanced Génifique, daha genç görünen bir cilt için etkisi kanıtlanmış sonuçlar elde ediyor.

Yeni Advanced Génifique’in cilt üzerindeki kanıtlanmış etkileri:

  • Işıltı
  • Çizgiler
  • Kırışıklıklar
  • Cilt Tonu Eşitliği
  • Pürüzsüzlük
  • Esneklik
  • Sıkılık

 

Génifique Ailesi

 Mikrobiyom bilimi ile yenilenen formülü ve içeriğindeki pre-probiyotiklerle cildinizdeki gücü yeniden keşfetmenizi sağlayacak olan Advanced Génifique Serum ile cilt bakım rutininiz bir yıldızla tanışacak. Advanced Génifique Serum ile ilk adımını atacağınız bakım rutinini tamamlamak için Genifique ailesine göz atmayı unutmayın! Advanced Génifique Yeux Light-Pearl’le göz çevrenizdeki koyu halka ve torba görünümünü azaltabilir; hassas cilt günlerinizde Advanced Génifique Sensitivele kuruluk, yanma, kaşınma ve gerginlik gibi hisleri geride bırakabilirsin!