LANCÔME RÉNERGIE İLE DOLGUN BİR GÖZ ÇEVRESİNE KAVUŞ!
Ana Sayfa Güzellik İpuçları LANCÔME RÉNERGIE İLE DOLGUN BİR GÖZ ÇEVRESİNE KAVUŞ!

Cilt Bakımı

LANCÔME RÉNERGIE İLE DOLGUN BİR GÖZ ÇEVRESİNE KAVUŞ!

Hyalüronik asit mucizesini Lancôme Rénergie Multi Lift serisi ile keşfet!

Pürüzsüz, daha sıkı bir cilt, dolgun bir göz çevresi ve aydınlık, canlı gözler… Aslında hepimizin bakım rutininde ulaşmak istediği, sağlıklı görünümün ilk adımları cildimizden ve özellikle de göz çevremizden geçiyor. Lancôme’un yeni nesil Renergie Multi-Lift Ultra serisi bizden ilham almış ve bizim için geliştirilmiş bir bakım sağlıyor!

 

HYALÜRONİK ASİT MUCİZESİ

Cildimizdeki Hyaluronik Asitin üçte birinin her gün vücudumuz tarafından yenilenmesi gerekir. Sonuç olarak, yaşlanma belirtileri ortaya çıkar ve göz çevresine daha erken ve daha hızlı yerleşir: gülme çizgilerinde derinleşmeler başlar; üst göz kapakları gevşer ve düşer; ciltte mikro-dolaşım yorgunluklarına, kalıcı şişkinliğe ve koyu halkalara neden olur.

Hyaluronik Asit kimyasal yapısı sayesinde ağırlığının 1000 katı su tutma kapasitesine sahip ve cildi yenilemek için ortamından nem alıyor. Aynı zamanda cildin esnekliğini, elastikiyetini ve tonunu korumaya da katkıda bulunuyor. Hızlı dolgu etkisi ile cilt dokusunun iyileşmesine yardımcı olduğu ve dolayısıyla kırışıklıkları ve cilt pürüzlülüğünü azaltma konusunda cildi desteklediği ise kanıtlanmış.

Rénergie Ultra Göz Kremi doğal kaynaklı yeni bir Hyaluronik Asit formu içeriyor. Hyaluronik Asit ile aynı özellikleri korurken, düşük moleküler ağırlığa sahip olan bu form cilde daha iyi nüfuz ediyor.

 

 

KETEN TOHUMU ÖZÜYLE PÜRÜZSÜZ BİR CİLT

Keten tohumu özü, daha pürüzsüz ve daha sıkı bir cilt için kolajen yaşlanmasının etkilerini hedeflemesiyle biliniyor.

Rénergie Ultra Göz Kremi’nin içeriğinde Fransa’da yetiştirilen ve hasat edilen Keten Tohumu Çiçeklerinin özü bulunuyor. Organik mahsullerden gelen keten tohumu, yağ elde etmek için soğuk prese giriyor. Keten tohumu özü de, bu döngünün ortak ürünlerinden biri.

Suyu biyomühendislikte bir çözücü olarak ustalıkla kullanan ve yenilikçi doğa dostu kimyasal işlemlere dayalı süreçle; peptidler açısından zengin, güçlü bir aktif keten tohumu özü açığa çıkıyor.

 

CİLT BAKIM RUTİNİNDE YENİ BİR “POWER COUPLE”

Cilt bakım rutinini Rénergie Ultra Göz Kremi ‘yle tanıştır. Önce Advanced Génifique Serum uygula. Sonra en sevdiğin Rénergie Multi-Lift Ultra Kremi uygula. Rutini Rénergie Ultra Göz Kremi ile tamamla.

1. ADIM
İşaret parmağının ucuna küçük bir miktar ürün al. Her iki parmağına da dağıt. Üst ve alt göz çevresi ve kaz ayaklarına nazikçe sür ve yedir.

2. ADIM
Hafif bir baskı uygulayarak, hem işaret parmağını hem de orta parmağını kaşlarının ucuna doğru bastır. 3 kez tekrarla.

3. ADIM
Yüzük parmağınla alt göz çevresi boyunca iç köşeden şakaklara geçerek uygulamayı tamamla.

Rénergie Ultra Essentials

Fransa’da biyoteknoloji yoluyla elde edilen Pro-Lifting Keten Tohumu özü ile zenginleştirilmiş, Rénergie Multi-Lift Ultra, üçlü yaşlanma karşıtı etkinlik sunan, hafif dokuda bir kırışıklık önleyici kremdir: ince çizgilerin daha pürüzsüz görünmesine yardımcı olur – cilt daha sıkı hissedilir – yüzdeki koyu lekelerin gözle görülür şekilde azalmasını destekler.

Rénergie Yeux Multi-Lift Ultra

Doğal kökenli hyaluronik asit ve keten tohumu özü ile formülize edilen Rénergie Yeux Multi-Lift Ultra, hızlı ve anında nem dolgusu, göz çevresinde lifting etkisi ve koyu halkaların görünür şekilde düzeltilmesini hedefleyen çok amaçlı bir krem.