LANCÔME’UN YENİ KADIN PARFÜMÜ IDÔLE L’INTENSE: İÇİNDEKİ IDÔLE’Ü KEŞFET
Ana Sayfa Parfüm LANCÔME’UN YENİ KADIN PARFÜMÜ IDÔLE L’INTENSE: İÇİNDEKİ IDÔLE’Ü KEŞFET

Parfüm

LANCÔME’UN YENİ KADIN PARFÜMÜ IDÔLE L’INTENSE: İÇİNDEKİ IDÔLE’Ü KEŞFET

Güçlü, kendinden emin, sözünü sakınmayan kadınların parfümü Idôle L’intense Eau De Parfum’le gücünüzü kucaklamanın ve bir nesile ilham vermenin zamanı geldi!

Idôle’ün temiz ve ışıltılı eşsiz kokusu şimdi her zamankinden daha güçlü. Fransa ve Amerika’da 2020 Fragrance Foundation tarafından ödüllendirilen Idôle Le Parfum’ün imzasına sadık kalarak yaratılan Idôle L’intense Eau De Parfum; sürdürülebilir içeriğiyle parfüm dünyasına yepyeni bir soluk getirecek doğaya ve toplumlara duyarlı bir parfüm.

 

Vanilyanın ince dokunuşuyla kattığı feminenlik,

Şiprenin zarafetiyle arttırdığı benzersiz özgürlük hissi,

Idôle L’intense’a doğadan bir nefes sağlayan yasemin,

Idôle L’intense’a özel sürdürülebilir kaynaklardan elde edilen Isparta gülleri…

Temiz, Işıltılı ve Radikal

Idôle L’Intense;  özünde her zamankinden daha güçlü, bağımlılık yaratan canlı bir şipre akoruna sahip.
Şehvetli bir vanilyaya sarılmış floral kalp nota, içeriğindeki gül ve yaseminle tende ışıltılı bir his bırakıyor. Taze yapraklardan gelen canlı şipre kokusu: sıcak odunsu kokularla ve Madagaskar’ın sürdürülebilir kaynaklı Bourbon Vanilyası ile yoğruluyor. Bu yoğun kokunun özünde en asil ve ikonik parfüm bileşeni olan gül yer alıyor.

L’Intense’ın gülleri; dört farklı gülle üç farklı özüt elde edilen, iki farklı coğrafi kökene sahip, elle toplanmış ve sürdürülebilir Isparta gülleri.  Parfümerideki en temiz ve narin çiçeklerden biri olan yasemin ise L’Intense’da üç farklı türüyle gülün kalbine eşlik ederek akorundaki çiçek ışıltısını ve şehvetini ortaya çıkartıyor.

 

 

Dünyanın En İnce Parfüm Şişesi Elinizde

Idôle’ün keskin hatlara sahip, dinamik silüeti; kusursuz ve konforlu bir uygulama sağlarken, elinizle doğal bir uyum sağlayacak şekilde tasarlandı, aynı zamanda 1,5 cm kalınlığıyla dünyanın en ince parfüm şişesi.. Idôle L’Intense; alev gibi keskin, radikal, rose gold şişesiyle yeni ilham kaynağınız olacak.

Idôle’ün yüzü Amerikalı aktris, şarkıcı ve moda ikonu Zendaya için Idôle’ün tanımı tüm kadınların kendi içinde bulabileceği bir cevap. Çünkü Idôle L’intense her kadının kendi halesini ortaya çıkarmasına ve başkaları için başarının yolunu açmasına destek oluyor!
Idôle L’intense’la geleceğin ve neler yapabileceğinin limiti yok. #ICANWEWILL