LANEIGE İLE CİLT BAKIMI
Ana Sayfa Güzellik İpuçları LANEIGE İLE CİLT BAKIMI

Cilt Bakımı

LANEIGE İLE CİLT BAKIMI

Güneydoğu Asya’ya doğru bir yolculuğa çıkalım… Sebebi ziyaretimiz cilt bakım rutinleri. Karşımızda ise Kore’nin cilt bakım yıldızlarından Laneige. Markanın yoğun nemlendirici etkili nemlendirici kremi, gece maskesi ve dudak bakım maskesini keşfediyoruz.

Laneige’in başarısının anahtarı su bilimi teknolojisini kullanmalarında gizli. Bir yandan hidro-iyonize maden suyu cilt katmanlarına derinlemesine nüfuz ederken; diğer taraftan içeriğindeki nane özleri cildin gözeneklerinin küçülmesine yardımcı olarak sebum üretiminin azalmasını destekler.

Sonuç: Cildiniz iyi bir dozda nem desteği alırken, su kaybı gün geçtikçe azalır.

Gündüz Bakımı

Sabahları temiz ve kuru bir cilde Water Bank Hydrating Gel uygulayın. Taze ve hafif dokusuyla makyaj öncesi bakım için ideal olan bu krem çinko, magnezyum, sodyum, kalsiyum ve potasyumlu formülü ile cilde daha hızlı ve daha derin nüfuz etmek için suda stabilize edilmiş altı iyonize mineral içerir.

Hızlı Rötuş

Gün içinde cildinizi tekrar nemlendirmek için çantanıza Water Bank Quick Hydro Pen’i atmayı unutmayın! Aktif bileşenlerle dolu formülü, dehidrasyonun neden olduğu gerginliği azaltırken, cildin doğal ışıltısını açığa çıkarmaya yardımcı olur.
Tavsiye: İnce çizgilerin görünümünü azaltmak için göz kenarlarına, doğal vurgulayıcı bir etki sağlamak için de elmacık kemiklerinizin üzerine uygulayın.

Gece Maskesi

Cildiniz gece boyunca yenilendikten sonra, sabahları pürüzsüz ve parlak bir ciltle uyanmak istemez misiniz? Biz isteriz… Water Sleeping Mask, 4 etkiyi bir araya getirir: Detoks, nemlendirici, yumuşatıcı ve rahatlatıcı. Water Sleeping Mask, ertesi güne canlı iyi dinlenmiş bir cilt ile uyanmanıza yardımcı olur.

Dudak Bakımı

Yatmadan önce dudaklarınıza Lip Sleeping Mask uygulayabilirsiniz. İçeriğindeki C vitamini, antioksidanlar ve hyalüronik asit ile cildi rahatlatır; dudaklarda adeta koruyucu bir maske oluşturur.