LANSMANINDAN BU YANA GUERLAIN’IN BESTSELLER’I
Ana Sayfa Cilt Bakımı LANSMANINDAN BU YANA GUERLAIN’IN BESTSELLER’I

Cilt Bakımı

LANSMANINDAN BU YANA GUERLAIN’IN BESTSELLER’I

2013 yılında geliştirilen Watery Oil dokusu, bir yağ kadar zengin, bir serum kadar güçlü ve su kadar hafif yapısıyla başarı sağlar.

2017’de yeniden formüle edilen Abeille Royale Advanced Youth Watery Oil, 2020’de Asya’da bir numaralı yüz yağı haline geldi ve Youth Watery Oil, 19 uluslararası ödül kazandı.

Guerlain, şimdi daha verimli, doğal ve değerli bir sonuç için bu küçük kozmetik mücevheri yeniden yarattı. Guerlain House’un usta parfümeri Thierry Wasser tarafından hazırlanan ballı kokusu ve bir yandan besleyici yağın yağlılık etkisi olmayan zenginliği, kremsiliği ve yumuşaklığı; diğer yandan, yapışkan olmayan bir losyonun hafifliği ve tazeliği Abeille Royale Advanced Youth Oil‘de buluşuyor.

Dinamik Siyah Arı Onarım Teknolojisini Keşfedin!

Abeille Royale Advanced Youth Watery Oil, on yıldan fazla süren bilimsel keşifler, onarımda arının aktif bileşenlerinin özelliklerine kadar, yeni bir bal ve arı sütü karışımının cilt üzerindeki gücünü göstermiştir. Abeille Royale Youth Watery Oil içeriği; Ouessant Adası’ndan gelen efsanevi Siyah Arı Balı, Fransa’daki Corsica, Yunanistan’daki Ikaria ve Finlandiya’daki Åland’dan gelen diğer üç ada balıyla zenginleştirilmiştir. Kombine etkileri, cilt ve nöronal hücreler arasındaki bağlantıları güçlendirerek cildin doğal kendi kendini onarma mekanizmalarını hızlandırmaya yardımcı olur.

Abeille Royale Advanced Youth Watery Oil, cilt ile temasında yok olana kadar erir, yağlı veya yapışkan bir bitiş bırakmaz, tamamen emilir.