LE ROUGE GIVENCHY
Ana Sayfa Makyaj Dudak LE ROUGE GIVENCHY

Makyaj

LE ROUGE GIVENCHY

Kırmızı ve koyu renk rujlarda başarılı olmanın ilk sırrı teninize uygun doğru rengi seçmektir. İkinci önemli detay ise bu tip rujlar dudakları ön plana çıkarttığı için nemlendirilmiş dudaklarda daha iyi bir sonuç elde edilir. Givenchy Le Rouge serisi 3 farklı dokunuş ve ambalajıyla dudaklarınızı nemlendirerek mükemmel mat bir görünüm ve renklendirme sağlar.

 

Givenchy makyaj ürünlerini Sephora’da keşfet!

Le Rouge Couture; Aksesuarınız Olmaya Aday!

Şık ve cesur. Aynı anda Givenchy algısının kodlarını somutlaştıran mutlak bir ikon.

Givenchy’nin güzellik elçisi. Couture bir ruj. Hem zamansız hem de ultra modern. Uzmanlıkla birleşmiş ve mirasına sadık.  Nadir ve özeldir.

Le Rouge Deep Velvet; Yüksek Pigmentasyon Mat Bitiş

Le Rouge Deep Velvet: Kadifemsi dokunuşu makyaj etkisini ön plana çıkaran bir kadife ile zenginleştirilmiş eisiz ambalajıyla Le Rouge koleksiyonu içinde yepyeni bir seriye imza atıyor. Mat görünümlü ama canlı renkler! Dokusu olağanüstü bir kolaylıkla uygulanabilen ve ilk uygulamadan itibaren dudaklarınızda tanık olacağınız yoğun bir renk. Mango yağı ile zenginleştirilmiştir, 12 saat boyunca kalıcılık sunan renkleriyle konfor ve lüksü hissedin.

Le Rouge Night Noir; Işıltılı, Renkli, Parlak

Le Rouge Night Noir: Le Rouge bu seri ile uzmanlıkla birleştirilmiş, nadir ve özel bir seri ile karşınızda. Givenchy Sonbahar-Kış koleksiyonundaki ışıltılı ve parlak tasarımlarından ilham aldı. Le Rouge Night Noir, siyahi koyu renklerle dudaklarınızı ultra parlak pigmentlere kavuşturur. Şehvetli dokusunda yer alan: Acmella dolgunlaştırıcı hyaluronik asit küreleri ve yumuşatıcı etkisi olan çiçek özü ile dudaklarınıza benzersiz bir bakım sunar. Radikal ve benzersiz Couture algısına sahip altı benzersiz renk. Night in Light, Night in Red, Night in Gold, Night in Blue, Night in Plum, Night in Grey. Dudaklarınıza daha önce benzeri görülmemiş renkler sunun.