MAKE UP FOR EVER’IN FONDÖTENİ REBOOT İLE DAHA CANLI BİR CİLT
Ana Sayfa Makyaj Yüz Fondöten MAKE UP FOR EVER'IN FONDÖTENİ REBOOT İLE DAHA CANLI BİR CİLT

Makyaj

MAKE UP FOR EVER’IN FONDÖTENİ REBOOT İLE DAHA CANLI BİR CİLT

İşlerden uzaklaşıp kendinize hediye ettiğiniz tatilinizden yeni dönmüşsünüz, okunmayı bekleyen sayısız mailiniz var… Sizi bekleyen yoğun tempodan cildiniz ve güzel görünümünüz etkilenmesin diye Make Up For Ever’ın çok etkili yeni fondöteni Reboot imdadınıza yetişiyor.

 

Sephora sizi sadece Sephora mağazalarında satışa sunulan Make Up For Ever’ın yeni fondöteni Reboot’u keşfetmeye çağırıyor. Reboot, tatiliniz sonrası neşelenmenize ve yorgun teninizi uyandırmanıza yardımcı olacak. Profesyonel makyaj artistleri ve modeller aşırı yoğun tempolarında moda şovlarına devam ederken, sadece birkaç dakika içinde güzelliklerini on kat artıran taze ve aydınlık bir cilt görünümüne sahip olmak için mücadele ediyorlar! İşte tam da bu ihtiyaç doğrultusunda Make Up For Ever Reboot’u tasarladı! Günü yoğun geçen, tazelenmeye ihtiyaç duyan herkes bu mükemmel, cildin doğal ve aydınlık bir görünüm kazanmasına yardımcı olan fondötenle aradığı çözüme kavuşabilir. Doğal görünen, yok gibi bir makyaj; rüya gibi!

Make Up For Ever, cildin parlaklığını “yeniden etkinleştirmek” için, moda şovlarının perde arkasındaki makyaj artistleri tarafından kullanılan tedavi maskelerinden esinlendi. “Aktif bakım matrisi” bileşenleri sayesinde cilt yorgunluğunun 5 belirtisini kısa bir sürede düzeltmeyi amaçlayan bir formül geliştirdi. Makyaj ve bakımı birleştiren Reboot, cildinizin parlamasına, pürüzsüzleşmesine, sıkılaşmasına, nemli bir görünüm kazanmasına yardımcı olur ve cilt tonunu eşitler. İçerdiği ginseng, 24 saat boyunca teninizin yumuşamasına ve sıkılaşmasına yardımcı olur. Aynı zamanda Japon kamelyası özleri, cildinizin aydınlık bir görünüme sahip olmasını ve doğal ışıltısını geri kazanmasını, nemlendirici bileşenleri ile destekler. İçeriğindeki etken maddeler, cilt kusurlarını kapatırken cildi besler. Normal ve kuru ciltler için ideal olan Make Up For Ever Reboot, canlı bir görünümün sırrını sizlere sunuyor.

Unutmadan; yüzünüzü makyaja hazırladıktan sonra, pürüzsüz olması istenen alanlara fırçanızın ucuyla hafifçe dokunun, bu sayede fondötenin yayılması için muhteşem bir etkiye sahip olabilirsiniz.