Makyaj Bazı Kullanmaya Başlamak İçin 5 Neden
Ana Sayfa Makyaj Makyaj Bazı Kullanmaya Başlamak İçin 5 Neden

Makyaj

Makyaj Bazı Kullanmaya Başlamak İçin 5 Neden

Birçoğumuzun makyajımızın en önemli unsurlarından biri olarak gördüğü makyaj bazının ne işe yaradığını ve ne amaçla kullanıldığını 5 adımda sizler için açıklayarak ürün tavsiyelerimizi listeledik.

Makyajın daha uzun süre kalıcı olmasını sağlar.

Güzel bir makyajın önemli adımlarından biri olan makyaj bazı kullanımının en önemli amaçlarından biri makyajın daha uzun süre kalabilmesini sağlamasıdır. Cildin üzerinde koruyucu bir etki yaratarak makyajın dış etkenlere maruz kalarak bozulmasını engeller. Sephora Collection Smoothing Primer Makyaj Bazı, Huda Beauty’nin Perfection Primer Makyaj Bazı ve Too Faced Hangover Primer Makyaj Bazı, cildinizi makyaja hazırlayarak makyajın kalıcılığını arttırmanıza yardımcı olur. Aynı zamanda Zoeva Eyeshadow Fix Göz Farı Bazı, göz çevrenizde daha kalıcı bir makyaj elde etmenize ve cildin yağlı görünümünü engellemeye destek olur.

 

Ciltteki renk dengesini düzenler.

Makyaj bazı ciltteki ren eşitsizliklerini dengeleyerek kızarıklıkları gidermenize yardımcı olur. Bazlar, fondötenin kapatıcılığını destekleyerek kızarıklıkların yanı sıra akne, siyah nokta, leke gibi cilt kusurlarını da kapatmanıza yardımcı olur. Make Up Forever’ın Dullness Eraser Step 1 Prime Makyaj Bazı, cildinizdeki renk farklılıklarını düzenlemeye yardımcı olarak daha sağlıklı ve ışıltılı bir cilt elde etmenize destek olur. Ayrıca sunduğu farklı renk seçenekleri ile cilt tonunuza en uygun rengi yakalamanızı kolaylaştırır.

 

Gözeneklerin daha küçük görünmesini sağlar.

Makyaj bazı kullanarak elde edebileceğiniz faydalardan biri de gözeneklerinizin daha küçük görünmesini sağlamak olacaktır. Eğer cildiniz büyük gözeneklere sahipse makyaj bazı gözeneklerinizin kapanmasına ve daha iyi görünmesine yardımcı olur. Benefit The POREfessional Gözenek Gizleyici Makyaj Bazı, gözenek görünümü azaltmaya destek olurken ince çizgilerin görünümü azaltarak daha pürüzsüz bir cilt elde etmeniz konusunda sizi destekler.

 

Cildin daha pürüzsüz görünmesine yardımcı olur.

Cildinizin daha pürüzsüz ve yumuşak bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Oluşturduğu yumuşak ve kadifemsi cilt dokusu nedeniyle bazınızı üzerine uygulayacağız makyajın daha kolay ve homojen bir şekilde ciltte dağılmasına zemin hazırlar. Dior Backstage Face&Body Primer, daha aydınlık, pürüzsüz ve ışıltılı bir cilt elde etmenize yardımcı olur.

 

Cildi nemlendirir.

Nemini almış bir cilt her zaman daha sağlıklı ve canlı bir görünüm sergiler. Makyaj öncesi kullandığınız nemlendirici özelliği olan bazlar cildin gün boyu nemli kalmasını sağlar. Böylelikle cildinize uyguladığınız makyajın hem kalıcılığı hem de ışıltılı görünümü bozulmaz. Milk Hydro Grip Primer, silikon içermeyen yenilikçi formülü ve içeriğindeki aloe vera suyu, kiraz çiçeği, hyaluronik asit ve B vitaminleri ile cildinizi makyajınız için hazırlarken gün boyu nemini almasına yardımcı olur.