MAKYAJ ÇANTANDA DOĞRU ALLIĞA YER AÇ!
Ana Sayfa Makyaj Yüz MAKYAJ ÇANTANDA DOĞRU ALLIĞA YER AÇ!

Güzellik İpuçları

MAKYAJ ÇANTANDA DOĞRU ALLIĞA YER AÇ!

Mat, ışıltılı, bronz, pembe ya da hepsi! Hepimizin dönem dönem ruh halimize ya da sadece yaptığımız makyaja göre allık seçimleri değişebiliyor. Bu yüzden galiba hepimizin, en az yarına gelmiş 3 farklı allık tonu çekmecede kullanılacağı günleri bekliyor ve yine bu yüzden Benefit senin tam da ihtiyacın olan o allığı bulman için çeşitlerine ve paletlerine yenilerini ekliyor.

Benefit ürünlerini Sephora’da keşfet!

Bugün çekmecende değil makyaj çantanda kendine yer edinmesi garanti olan allıklarımızı mercek altına alıyor ve senin için mükemmel olacak allığı arıyoruz.

Georgia

Şeftali tonlarının en masum hali diyebiliriz kendisi için. Işıltılı yapısı ile aydınlatıcıya ihtiyaç duymadan bile tek başına teninde aradığın o dikkat çekici görüntüyü yaratıyor olacak.

GALifornia

İlhamını California sahillerinin güneşinden alan bu allık greyfurt ve vanilya notalarıyla insanı büyülüyor. Her ten rengi için uygun oluşu en dikkat çeken özelliği. Eğer aradığın canlı altın pembe tonlarıyla sağlıklı bir görünümse kesinlikle favorin olacak.

Dandelion

Balerin pembesi Dandelion tüy kadar hafiftir. Cildine temas ettiği anda ışıltısıyla seni sarıp sarmalar. Tüm yüze çok hafif ışıltılı ve blur etki için uygulanabilir ya da yanaklarında masum bir pembe etki yaratılabilir.

Gold Rush

Altın parçacıkları ile zenginleştirilmiş nektar tonları akılları baştan alıyor. Kapağını açtığınız anda etrafı saran vanilya ve sandal ağacı tonları Gold Rush’ ı nerede olursun fark edilir kılıyor. Yoğunluğu ayarlanabilir yapısı sayesinde hata riskini sıfıra indiriyor.

Rockateur

Gül kurusu tonlarındaki Rockatur içerdiği yansımalarla partinin en havalısı. Özel formülü sayesinde pudra, krem, kompakt ve sıvı ürünlerin en avantajlı özelliklerini birleştirerek, saf renk uygulamasından 1,6 kat daha kuvvetli ve parlak bir renk sonucu verir. Bir makyaj tutkunu daha ne ister ki?

Hoola Lite

Özellikle beyaz tenlilerde yaşanan bronzer kazalarını geride bırakmak için geliştirilmiş, açık tonlu mat bronz pudra

Hoola

Tamamen mat, içerisinde kızıllık barındırmayan Hoola’nın methini duymayanların bu dünyadan olmadığı düşünülüyor. İster bronzer olarak tüm yüze ya da allık olarak güzel yanaklarına kullanabileceğin bu harika ürünün 4 renk alternatifi mevcut ve evet onlarda tamamen mat.
Hoola Caramel: Tüm yüzde harika bir bronzer ya da koyu tenlerde harika bir allık. Esmerler için orta–koyu tonlu mat bronz pudra

Hoola Toasted

Bize daha fazla bronzluk lazım diyenler için koyu tonlu mat bronz pudra

Cheek Star Palet

Hem en sevdiklerim hem de en yeniler birarada olsun diyorsan aradığın Cheek Stars palet! 5 orijinal boy allık, bronz pudra ve aydınlatıcıdan oluşan allık ayrıca yumuşacık bir fırça içeriyor.

Benefit ürünlerini Sephora’da keşfet!