Makyaj Çantanızdaki Malzemeler İle Cadılar Bayramı’na Hazırlanın
Ana Sayfa Makyaj Çantanızdaki Malzemeler İle Cadılar Bayramı'na Hazırlanın

Makyaj Çantanızdaki Malzemeler İle Cadılar Bayramı’na Hazırlanın

Tam da yılın o zamanına sayılı günler kaldı. O zaman derken neyden mi bahsediyoruz? “Ne giyeceğim, ne makyaj yapacağım” diye düşündüğünüz Cadılar Bayramı’ndan! Cadılar Bayramı’nın kutlandığı gece bir partiye gitme planınız var ve nasıl bir makyaj yapacağınızı mı düşünüyorsunuz? Kendinizi çok da yormadan sadece makyaj çantanızın içinde bulunan, hemen hemen her gün kullandığın makyaj malzemelerinizle gayet dikkat çekici bir Cadılar Bayramı makyajı yapabilirsiniz. Gelin yazımızın devamında sizler için derlediğimiz önerilerimizi beraber inceleyelim:

Kedi Kadın Makyajı

Cadılar Bayramı makyajı denince klasikleşmiş ve kolayca elde edebileceğin bir görünüm: Kedi kadın makyajı! Sadece bir eyeliner ve maskara eşliğinde elde edebileceğiniz bu görünüm, dikkatleri üzerinize çekmenize yardımcı olabilir. Kalıcılığı yüksek, suya dayanıklı ve yoğun siyah bitişli Sephora Collection Waterproof Retractable Eyeliner ile gözlerine uzun kuyruklu bir eyeliner çekerek makyajınıza başlayabilirsiniz. Gözlerine aynı kedi gibi çekik bir görünüm vermek için, göz pınarlarınıza uygulama yaparken eyeliner’ı biraz daha uzatmayı deneyin. Göz makyajınıza ek olarak  isterseniz burnunuzun ucunu da eyeliner ile doldurabilir ve bıyıklar çizebilirsiniz. Kirpiklerinde de kedi gözü görünümünü pekiştirmek için kirpiklerini iki kat uzatacak bir maskaraya ihtiyacınız olduğu kesin… Bu noktada sizlere önerimiz Fenty Beauty Full Frontal Maskara ile Sephora Collection Waterproof Size Up Maskara olacaktır.

Vampir Makyajı

Cadılar Bayramı’nın bir vazgeçilmez görünümü de şüphesiz vampir makyajı! Hem ürkütücü hem de çekici bir vampir makyajı için ihtiyacınız olan tek şey kırmızı bir ruj ve koyu tonların bulunduğu bir far paleti. Nars Powermatte Lipstick serisindeki ve Sephora Collection Rouge Is Not My Name serisindeki kırmızı tonlar ihtiyacınız olan görünüme kavuşmanıza yardımcı olabilir. Uygun ruju bulduktan sonra dumanlı bir göz makyajı yaparak görünümüzünü tamamlayabilirsiniz. Huda Beauty Empowered Eyeshadow Palette ve Natasha Denona Retro Palette Far Paleti‘ndeki koyu tonlar ihtiyacınızı karşılayabilir.

İskelet Makyajı

Gelelim üçüncü vazgeçilmez klasiğe: iskelet görünümü!  Cadılar Bayramı makyajı her ne kadar zor görünse de aslında gayet kolay çözümler bulabileceğin konseptlerden biri. İskelet görünümlü makyaj için ihtiyacınız olan bir far paleti ve bir de siyah göz kalemi. İlk olarak Anastasia Beverly Hills’in Soft Glam II paletindeki Mullbery ve Noir tonlarıyla dumanlı bir göz makyajı yaparak işe başlayabilirsiniz. Daha sonra Sephora Collection Khol Long Wear göz kaleminin siyah tonu ile burnunuza iskelet görünümü verebilirsiniz. Dudaklarınıza gelirsek; ilk önce Sephora Collection Best Skin Ever Kapatıcı ile dudaklarınızı tamamen sildikten sonra siyah göz kalemi ile ağız kısmına dişleri çizebilirsiniz.

Güzelliğin sınır tanımayan gücü Sephora dünyasına ait çok daha fazlasını keşfetmek ve aklınızdaki Cadılar Bayramı makyajınız için daha fazla ürüne göz atmak isterseniz www.sephora.com.tr adresimizi, Sephora mağazalarımızı ve Sephora Türkiye Mobil Uygulamamızı ziyaret edebilirsiniz.