Makyaj Tutkunlarına Özel Yeni Yıl Hediye Önerileri
Ana Sayfa Makyaj Makyaj Tutkunlarına Özel Yeni Yıl Hediye Önerileri

Makyaj

Makyaj Tutkunlarına Özel Yeni Yıl Hediye Önerileri

Yeni yıla sayılı günler kala sevdiklerimiz için hediye alma telaşı dört bir yanımızı sarmış durumda! Hepimizin çevresinde her zaman makyaj konusunda son derece bilgili ve yetenekli biri olur. Telefon açıp “Bu ürünü nasıl kullanmam lazım?”  diye danıştığımız, boş zamanlarında makyaj vlog’ları izleyen o yakın arkadaşınıza hediye edebileceğiniz en ideal şey makyaj ürünleri olacaktır elbette! “O kişi benim! Kendime yeni yıl hediyesi alacağım.” diyorsanız o da kabulümüz tabii ki! Gelin önerilerimizi yazının devamında beraber inceleyelim.

 

Sephora Collection x Merve Özkaynak Size Up Maskara

Merve Özkaynak’ın her kadının var olan güzelliğini ortaya çıkarmak için tasarladığı favori makyaj uygulamalarının bir yansıması olan Sephora Collection x Merve Özkaynak iş birliğinin ürünlerinden biri olan ikonikleşmiş ürünümüz Size Up Maskara yeni yılı çarpıcı bakışlarla karşılamak için mükemmel bir hediye alternatifi.
Bu özel koleksiyon için bakır rengine bürünmüş Size Up Maskara,  kirpiklere hızlı hacim vermeye yardımcı olmak amacı ile  tasarlanmış ultra siyah ve ayarlanabilen bir maskaradır.

 

Sephora Collection x Merve Özkaynak Cream Lip Stain

Sephora Collection’ın bir diğer ikonik ürün Cream Lip Stain ruj Merve Özkaynak’ın yorumuyla üç farklı tonda sizlerle! Bu yoğun pigmentli rujlar,  pürüzsüz bir doku bırakmayı hedefleyerek dudakları renklendirirken ışıl ışıl görünmesine yardımcı olacak.

 

Anastasia Beverly Hills Primrose Palette

Yeni yıla romantik tonlarda bir göz makyajı ile başlama fikri kulağa nasıl geliyor? Bizce pek güzel… Anastasia Beverly Hills’in Primrose paleti gül kurusu ve bakır tonlarıyla içinizi ısıtacak bir görünüm vaadediyor. Gül çiçeklerinden esinlenerek tasarlanan palet pembe dokulu bakışlar için ideal bir alternatif olarak dikkat çekiyor.

 

Winky Lux Cheeky Rose Blush

Doğal bitişli, pembe ve kırmızının zarif birleşimi, karnauba ile E vitamini içeren krem allık  yumuşak ve kolay uygulanan dokusu yeni yıl makyajınıza renk katmak için hazır! Daha özel bir renk tonu yakalamak isteyenler için kremsi yapısıyla da farklı renkteki allıklarla karıştırılmaya müsaade eder…

 

 

Sephora Collection Colorful Tekli Göz Farı

Son dönemin en favori tonlarından biri olan turkuaz ve lacivert bazlı Sephora Collection Colorful far, farklı, ışıltılı ve enerjisi yüksek bir görünüm isteyenler için şahane bir hediye alternatifi. Yoğun pigmentasyona sahip far, gün boyu kalıcılığını korumayı hedefleyerek tasarlanmıştır. Ek olarak sahip olduğu alt tonlarla gözlerinizde derinliği yüksek bir bitiş elde etmenize yardımcı olur.

 

Guerlain KissKiss Shine Bloom Rouge

Yeni yılı kırmızı rujsuz geçirmeyi düşünmüyoruz tabii ki! Guerlain’ın bu %95 doğal içeriklerden üretilmiş, kırmızı gülün ihtişamından ilhamını alan, yoğun pigmentli ve dudaklara parlaklık veren ruju yeni yıl ruhunu yaşamak ve yaşatmak için kusursuz bir hediye…

 

Fenty Beauty Diamond Bomb Triple Drip

Sahne ışıkları altında parıl parıl parlıyormuşsunuz gibi hissetmenizi sağlamak amacıyla tasarlanan, jel toz formüle sahip 3D bitişli bu aydınlatıcı hem vücut hem de yüz kullanımına uygun olarak tasarlanmıştır. “Yeni yılın parıltısı hep yanıbaşında olsun!” demek istediğiniz sevdikleriniz için şahane bir hediye önerisi olabilir.