SEPHORA COLLECTION SONBAHAR’20 MAKYAJ KOLEKSİYONU
Ana Sayfa Makyaj SEPHORA COLLECTION SONBAHAR’20 MAKYAJ KOLEKSİYONU

Makyaj

SEPHORA COLLECTION SONBAHAR’20 MAKYAJ KOLEKSİYONU

Sephora Collection en yeni makyaj serisi ile tanışmaya ve birbirinden iddialı alternatiflerini keşfetmeye hazır mısın? Sephora Collection Sonbahar’20 makyaj serisi, makyaj çantanın vazgeçilmezleri arasında yerini almaya hazır!

Sonbaharın gelişi ile makyaj malzemeleri yeniden radarımıza giriyor. Stiline en uygun makyaj için Sephora Collection’ın yeni ürünlerine yakından bakıyor, rotamızı ise sezonun makyaj trendlerine çeviriyoruz.

Kozmetik dünyasına heyecan getiren Sephora Collection, dağ esintilerinin ışıltılı renklerine ait allıklar, grafiksel çizgiler yaratan göz kalemleri, eklektik yansımalı farlar ve cilde ışıltı veren yüzde 97 doğal içerikli fondötenlerle sezona hazır!

Sephora Collection Natural Glow + 10HR Hydration Fondöten

20 farklı renk tonundan sana en uygun olanı seç! %97 doğal içeriği ve formülündeki C vitamini ile cildinin doğal bir ışıltı kazanmasını destekleyen Natural Glow fondötenler, 10 saate kadar etkili.

Parfümsüz, vegan ve paketi geri dönüştürülebilirdir.

Sephora Collection Metal Allık

Yeni allık koleksiyonu ile yanaklara ışıltı geliyor! Altından bakırımsı pembelere uzanan Colorful Blush Metal koleksiyonunun renk paletinde, inci infüzyonlu dört canlı ton sunuluyor.

Sephora Collection Gleaming Stones Yüz Paleti

Gözlerinizin doğal parıltısını ortaya çıkarın! Gleaming Stones paletiyle, saf taşlar ve pembe minarellerin kumlu yansıması günün her anı sizinle!

2 farklı renk seçeneği sunan Gleaming Stones Yüz Paleti,

Pure Stones ile zarifçe şekillendirilmiş bir görünüm için pişmiş toprak ve pembe kristal tonlarına sahip bir renk paleti sunarken Pink Minerals ise doğal ve sağlıklı bir cilt görünümü için pembe kuvars ve kum rengi tonlarından oluşan bir renk seçkisi sunar.

Sephora Collection Intense Ink Liner

Suya dayanıklı Intense Ink Liner serisi, saten gibi dokusu ve metalik renkleriyle eyeliner’a bambaşka bir hacim kazandırıyor. Yumuşak uçlu fırçasıyla tek geçişte tüm göz kapağınıza uygulayabilirsiniz.

Sephora Collection Electric Flame & Frost Palet

Yeni sezonda etkiyi gözlere doğru çekecek bu özel far paletleri, hem sıcak hem de soğuk parıltılı tonlarıyla size vazgeçemeyeceğiniz bir makyaj deneyimi sunuyor.

Mat renklerin yanı sıra alev gibi yanan birbirinden ışıltılı renk yelpazesine sahip far plaetleri, elementlerin mücadelesini başlatıyor.

İki farklı konseptle sunulan paletlerin ilki buz kristallerinin parıltısını andırırken ikinci palet ise alevlerin dansını gözler önüne seriyor.

 

Sephora Collection Gleaming Stones Fırça Seti

Değerli taşlardan ilham alarak tasarlanan desenli fırça setleriyle makyaj yapmak daha keyifli! Vegan ve geri dönüştürülebilir fırçaları Sephora’da keşfedin.

Sephora Collection Rouge The Nude

Sınırlı sayıda üretilen Sephora Rouge Nude’un satenimsi yapısıyla buluşan pembe ve toprak rengindeki doğal tonları, dudaklarınızın doğal güzelliğini ortaya çıkarmaya yardımcı oluyor. İçeriğindeki üzüm ve kayısı çekirdeği yağı ise dudakların beslenmesini ve bakımı görünmesini destekler.

GET SIZED UP! – Mini Kit: Size Up Mascara and Temizleme Suyu

Sezonun en gözde ikilisi, Size Up Maskara ve göz temizleme suyu!

Yüzde 180 hacimli ve uzun kirpik efekti için Size Up Mascara’yı sadece birkaç dokunuşla kirpiklerinize uygulamanız yeterli…

Yüzde 90 doğal içeriğie sahip olan göz temizleme suyu ise makyajınızı temizlemenize yardımcı olup cildinizi kuru bir his olmadan arındırmanızı destekliyor.

Mini Kit, özel çantası ile birlikte sunuluyor.