Makyajın Senin Rengin: Editörün Favorileri
Ana Sayfa Makyaj Göz Makyajın Senin Rengin: Editörün Favorileri

Makyaj

Makyajın Senin Rengin: Editörün Favorileri

Sadece Sephora’da bulabileceğiniz bu ürünlerle makyaj rutininize renk ve ışıltı katın.

Makyajın sihirli dünyasına hoş geldiniz! Bize göre makyaj, kendinizi ifade etmenin en eğlenceli ve renkli yolu. Sadece Sephora’da keşfedebileceğiniz seçkimiz güzellik rutininizi bir adım öteye taşıyacak. 

Benefit Cosmetics Fan Fest Mascara 

Benefit’in özel geliştirdiği fiber fırçaya sahip bu yeni maskara, yoğun pigmentiyle kirpiklerin hacmini ve belirginliğini artırmayı amaçlıyor. İnce fırça kirpikleri tek tek ayırarak şekillendiriyor. 

Tarte Shape Tape Radiant Concealer 

Tarte’ın efsanevi Shape Tape koleksiyonuna ait kapatıcı, cilde aydınlık bir görünüm kazandırırken cilt tonunu eşitlemeye yardımcı oluyor. Bu etkili kapatıcının içeriğinde centella asiatica, niasinamid ve kolajen var. Üç farklı hiyalüronik asit türü ise çok amaçlı kapatıcıya nemlendirme özelliği veriyor. 

Too Faced Lip Injection Maximum Plump 

Parlatıcılarının dudakları dolgunlaştırma efektini seviyorsanız Too Faced’in Lip Injection serisi tam size göre. Bu parlatıcı anında karıncalanma hissi veren özel formülüyle dudaklarınıza doğal bir renk de katıyor. 

Milk Makeup Highlighter 

Cilt bakım özelliği olan makyaj ürünleri konusunda başarılı seçenekler sunan Milk Makeup’ın bu aydınlatıcısında kayısı, mango ve avokado yağları bulunuyor. Kremsi ve kadifemsi formülü sayesinde uygulaması oldukça kolay. Ayrıca küçük boyutuyla seyahatler için de ideal. 

Fenty Beauty Poutsicle Hydrating Lip Stain – Mai Type 

Fenty parlatıcı, hafif yapısıyla dudakları uzun süre nemli tutma özelliğine sahip. Çantanızdan eksik etmek istemeyeceğiniz, her görünümle uyumlu bir ürün. 

Make Up For Ever HD Skin Powder Foundation 

Make Up For Ever’ın HD Skin serisinde yer alan bu pudra fondöteni tek başına ya da likit fondöteninizi sabitlemek için kullanabilirsiniz. Cildi kurutmadan mat bir bitiş sağlayan fondötenin bir başka artısı da kalıcılığını koruma konusundaki başarısı.

Sephora Collection Best Skin Ever Glow Foundation 

Sephora’nın Best Skin Ever koleksiyonunun bir üyesi olan bu fondöten aydınlık, ışıltılı ama aynı zamanda doğal görünen ten makyajı sevenler için ideal. Orta kapatıcılıktaki formülüyle günlük kullanıma da uygun. 

Sephora Collection Size Up Mascara 

Sephora’nın bu maskarası kum saati şeklindeki fırçasıyla kirpiklere hacim ve uzunluk katma konusunda etkili.

Sephora Collection Cream Lip Stain – Always Red 

Mat, kalıcı ve dudakları uzun süre nemlendiren güçlü bir kırmızı arıyorsanız Sephora’nın ruj koleksiyonundaki bu tonu denemenizi tavsiye ediyoruz. 

Sephora Collection Outrageous Intense Lipstick – Inferno 

Dolgunlaştırıcı dudak parlatıcısına kendi yorumunu katan Sephora’nın bu formülünde hiyalüronik asit bulunuyor.