Makyajınızın Olmazsa Olmaz Tamamlayıcısı; Maskara!
Ana Sayfa Makyaj Göz Makyajınızın Olmazsa Olmaz Tamamlayıcısı; Maskara!

Makyaj

Makyajınızın Olmazsa Olmaz Tamamlayıcısı; Maskara!

Özellikle maskelerin de hayatımıza girmesiyle göz makyajı hepimiz için her zaman olduğundan daha da önemli bir hale geldi. Ne kadar güzel bir makyaj yapmış olursanız olun, şüphesiz ki maskaralar tüm makyajınızın imzası niteliğinde…

Dramatik bakışlara, dolgun, uzun ve hacimli kirpiklere, ihtiyacınıza en iyi şekilde karşılık verecek maskarayı seçerek sahip olabilirsiniz.

Hazır göz makyajı hayatımızdaki önemini daha da arttırmışken sizler için favori 5 maskara önerilerimizi derledik.

 

Nars – Climax Extreme Mascara

Nars Climax Extreme Maskara extra hacimli kirpik görünümüne sahip olmak isteyenlerin favorisi olmaya aday. Kıvrımlı yapıya sahip fırçası sayesinde, kirpiklerinizde kökten uca, lateks benzeri siyah pigment ile yüksek hacim oluşmasına yardımcı olur. Kirpiklerinizin minimum çaba ile hacime ulaşması için Nars Climax Extreme maskara sizin için doğru bir tercih olabilir.

Benefit – Badgal BANG! Volumizing Mascara

Benefit Badgal BANG! Volumizing Mascara ile yer çekimine meydan okuyun. Havacılık teknolojisinde kullanılan ve bilinen en hafif maddelerden olan aero-parçacıklarından oluşan formülü ile daha fazla etki için kat kat kullanıma uygundur. Bu derin ve yoğun siyah renkli yenilikçi maskaranın 360 derece erişime sahip fırçasıyla kirpikleriniz dipten uca hayalinizdeki görünüme ulaşacak.

 

Fenty Beauty Full Frontal Mascara 

Rihanna’nın kirpik görünümünü yaratmak için tasarlanan Full Frontal Lift & Curl Maskara  kirpiklere hacim kazandırmak, uzatmak, kaldırmak ve kıvırmak için formüle edilmiştir.

Full Frontal’ın hafif, ultra siyah formülü özel olarak düz bir yağ fırçası ile eşleştirildi: FAT tarafı kirpiklere hızlı bir şekilde hacim vermek ve kaldırmak için maksimum ürünü alır; FLAT tarafı ise kıvrılabilen yuvarlak, sivri ucu sayesinde ulaşamadığınız küçük kirpiklere kolayca nüfuz ederek daha belirgin kirpiklere sahip olmanıza yardımcı olur.

Sephora Collection Size Up Mascara

Sephora Collection Size Up Mascara, içerdiği ultra modüler formülü ile kirpiklerinize uzun süre etki edecek uzatma ve kıvırma etkisi görmenize yardımcı olur. Daha hacimli bir görünüm için ise çift kat uygulayabilirsiniz.

 

Too Faced Damn Girl Mascara

Too Faced Damn Girl Mascara, kirpiklerinize ağırlık hissi vermeden hacimli bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Kremsi-köpük formülü ile dramatik ve kalkık kirpik etkisi ! İçeriğindeki yenilikçi polimerler, kirpiklerin kalkmasına, uzamasına ve 24 saate kadar dağılma ve pul pul dökülmeye karşı dirençli tutulmasına yardımcı olur.

Unutmadan bahsetmemizde fayda var; 15 Ekim’ e kadar sürecek “Mascara Attack” kampanyamız kapsamında sizler için önerdiğimiz bu 5 maskaradan birini satın aldığınızda aynı maskaranın mini boyunu hediye ediyoruz. Yaşasın daha gür, daha hacimli ve daha çarpıcı bakışlar!