Maskeler Yapıldı. Peki, Cildinizi Yeterince Nemlendirdiniz Mi?
Ana Sayfa Cilt Bakımı Maskeler Yapıldı. Peki, Cildinizi Yeterince Nemlendirdiniz Mi?

Cilt Bakımı

Maskeler Yapıldı. Peki, Cildinizi Yeterince Nemlendirdiniz Mi?

Maske uygulamalarından sonra cildimiz, kozasından yeni çıkmış bir kelebek kadar narindir. Yenilenmenin verdiği ferahlıkla parlasa da gözenekler arındığı için dış etkenlere açık hale gelir. Cildimizi korumak ve maskenin yüzümüze kazandırdığı ışıltıyı uzun süre kaybetmemek istiyorsak yapmamız gereken şey çok basit: Nemlendirmek!

 

 

Foreo’nun akıllı temizleme cihazlarını ve maskelerini Sephora’da keşfedin!

Gerçekten Daha Fazla Neme İhtiyaç Var Mı?

“Zaten maske yaptık ve cildimiz yeterince nemlendi. Şimdi bir daha nemlendirmeye ne gerek var” dediğinizi duyar gibiyiz. Evet, maskeler gerçekten de cilde verimli şekilde nüfuz etmek ve en çok ihtiyaç duyulan aktif bileşenlerin cildinizde buluşmasını sağlamak için formüle edilir ve maskeleri bu kadar etkili kılan sebep de budur.

Ancak bu aktif bileşenleri cilt üzerinde tutmak nemlendirmeyle mümkündür. Cildinizi nemlendirdiğiniz zaman fiziksel bir bariyer oluşturarak, maskeden elde ettiğimiz ışıltılı görünümü normalden daha uzun süre koruyabiliriz.

Cildimiz için mükemmel nemlendiriciyi bulma yolculuğu hepimiz için farklıdır. İlk önce cilt tipinize uygun bir formül aramalısınız. Ardından hangi maskeyi kullanabileceğinize karar verebilirsiniz. Örneğin, kolajen aşılanmış FOREO UFO akıllı maske terapisi cihazı ile uygulanan UFO Aktif maskesi Youth Junkie gibi zengin bir maske ardından hafif bir nemlendirici ile ışıltıyı cildinize hapsedebilirsiniz. Gene UFO Aktif maskesi H2Overdose ile daha hafif bir maskenin ardından daha yoğun bileşenli bir nemlendirici ile cilt bakımınızı tamamlayabilirsiniz.

Zaten cildinize uygun bir nemlendiriciniz varsa yapmanız gereken tek şey maske seanslarınızdan sonra nemlendiriciyi cildinize uygulamak olacaktır.

Maske Sonrası Nemlendirme Nasıl Yapılır?

En sevdiğiniz maskeyi cildinize uyguladıktan sonra cildinizin aktif bileşenleri tamamen emmesi için yeterli zaman verin, ardından nemlendiricinizi sürebilirsiniz. Nemlendiricinin cildinizin daha derinlerine nüfuz etmesine yardımcı olmak için parmaklarınızın arasında kremi ısıtıp yukarı doğru olacak şekilde masajla cilde uygulamaya özen gösterin veya FOREO LUNA 3 cihazının yüz sıkılaştırma masajlarından biriyle nemlendiricinizi sürebilirsiniz. Sonrasında ise uzun süreli ışıltının tadını çıkarın. ☺