MERAKLA BEKLENEN CHARLOTTE TILBURY BEAUTY SEPHORA’DA
Ana Sayfa Makyaj MERAKLA BEKLENEN CHARLOTTE TILBURY BEAUTY SEPHORA’DA

Makyaj

MERAKLA BEKLENEN CHARLOTTE TILBURY BEAUTY SEPHORA’DA

Sephora, Türkiye’deki güzellik tutkunlarını Charlotte Tilbury Beauty ile buluşturuyor.

Ünlü makyaj sanatçısı Charlotte Tilbury, 2013’te Charlotte Tilbury Beauty’yi kurduğundan beri güzellik dünyasına yeni bir soluk getirdi. Misyonunun her zaman, her yerde, herkesin kendisini özgüvenli hissetmesi ve güzel görünmesi için güç vermek olduğunu söyleyen Tilbury, güzellik ve cilt bakım ürünlerinin Türkiye’de ilk kez Sephora’da satışa çıkacak olmasından büyük heyecan duyuyor. Böylece güzellik sırlarını bizlerle paylaşmakla kalmayacak, aynı zamanda yenilikler de sunacak. 

Tilbury, “15 dakikalık güzellik ipuçlarıyla kişiye özel cilt bakım servislerine ve yetenekli makyaj sanatçılarından oluşan ekibin büyüleyici dokunuşlarına… Muhteşem mağaza deneyimlerine hazır olun. En güzel halinizi keşfetmek için yeni güzellik destinasyonunuza adım atın,” diyor. 30 yılı aşkın süredir gerçek bir vizyoner olarak güzellik dünyasında devrim yaratan bu ikonik ismin yarattığı marka da en az kendisi kadar özgün.

Charlotte Tilbury Beauty’nin felsefesi, güzelliğin kişiye özgüven veren yönünü esas alıyor. Marka, yaşı fark etmeksizin herkesin güzellikten keyif almasını sağlamak için geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.  

Sephora Türkiye’de Charlotte Tilbury’nin ikonik Pillow Talk, Airbrush Flawless ve Magic Skin koleksiyonlarını keşfedeceksiniz. Aynı zamanda seçili mağazalarda randevu alarak Charlotte Tilbury makyaj uzmanlarından ücretsiz makyaj servisi alabilirsiniz. 

Charlotte Tilbury Beauty şimdi seçili Sephora mağazaları ve Sephora Online’da.