Mevsim Geçişlerinde Saçlarımızı Nasıl Korumalıyız?
Ana Sayfa Mevsim Geçişlerinde Saçlarımızı Nasıl Korumalıyız?

Mevsim Geçişlerinde Saçlarımızı Nasıl Korumalıyız?

Mevsim geçişlerinde cildimiz kadar saçlarımız da kurur. Neme ve derinlemesine bir bakıma ihtiyaç duyar.

Bakım denildiğinde çoğunlukla  hepimizin aklına ilk olarak cilt bakımı gelse de saçlarımız vücudumuzun en nazik ve bakıma en çok ihtiyaç duyan bölümlerinden biridir. Mevsim geçişi esnasında kuruyan, yıpranan, kırılan ve dökülen saçlarımıza doğru zamanda doğru bakım ürünleri ile gerekli özeni göstermeyi unutmamamız gerekiyor. Bu yazımızda saçlarınızın ihtiyaç duyduğu bakımı size sağlayabilecek favori ürün önerilerimizi derledik.

 

Sephora Collection Arındırıcı Saç Scrub’ı

%90 oranında doğal kaynaklı içeriğe sahip olan saç derisi scrub’ı saç derinizdeki ölü hücreleri, kir partiküllerini ve biriken fazla yağı yok etmek üzerine formüle edilmiştir. Diğer saç scrub’larına kıyasla %49 oranında daha az su kullanılarak üretilen ürün, saça parlaklık sağladığı bilinen elma sirkesi özleri de içermektedir. İçeriğinde bulunan, Fransa’da üretilen elma sirkesi saçı ve saç derisini arındırarak derinlemesine bir temizlik ve parlaklık sunar.

 

Moroccanoil Treatment Light

Antioksidan bakımından zengin argan yağı ve parlaklık artırıcı vitaminler içeren bu besleyici bakım yağı, saçın dolaşıklığını giderir, kuruma süresini hızlandırır ve parlaklığı arttırmaya yardımcı olur.

 

Bumble & Bumble Bb.Bond-Building Repair Shampoo

Bu onarıcı bakım şampuanı, kirleri giderir, yıpranan saça gücünü yeniden kazandırmaya destek olur.

 

Drunk Elephant Wild Marula Tangle Spray

Sacha inchi çekirdeği, prakaksi çekirdeği, marula ve argan dahil olmak üzere besleyici bitki yağları saç gövdesine nüfuz ederek saçı düzleştiricilerin ve kurutucuların yüksek sıcaklıklarına karşı korur. Çoklu amino asit karışımı saçı güçlendirmeye yardımcı olurken şekillenmeyi kolaylaştırır ve saça görünür bir hacim ve canlılık sağlar.


Briogeo Don’t Despair, Repair!™ Super Moisture Conditioner

Hasarlı saçları güçlendirmeye ve kırılmayı önlemeye yardımcı olarak saçları nemlendirerek güçlendirir.

 

Sol De Janeiro Brazilian Joia Conditioner

 İçeriğindeki bitkisel keratin sayesinde kırılmış saç uçlarını onarmaya ve saça parlak bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur.

 

Tangle Teezer The Ultimate Finishing

Tangle Teezer The Ultimate Finishing Saç Fırçası, saçları nazikçe taramak ve şekillendirmek için tasarlanmıştır ve tüm saç tipleri (düz, dalgalı, kıvırcık, bukleli) için uygundur.

 

Briogeo  Scalp Revival Charcoal Treatment Serum

Briogeo  Scalp Revival Charcoal Treatment Serum, kuru, tahriş olmuş saç derisini rahatlatmak, dengeyi ve hidrasyonu yeniden sağlamak için çay ağacı yağı, biotin, pantenol ve cadı fındığı formülasyonu ile sağlıklı saç büyümesini desteklemeyi hedefler.