Mezuniyet Makyajı İçin Ürün Önerileri
Ana Sayfa Makyaj Göz Mezuniyet Makyajı İçin Ürün Önerileri

Makyaj

Mezuniyet Makyajı İçin Ürün Önerileri

Mezuniyet balosunda ışıl ışıl görünmek istediğinize eminiz. Karşınızda makyajınızı kusursuz kılacak öneriler.

Özel bir davete hazırlanırken hangimiz heyecanlanmayız ki? Seçtiğimiz kıyafetten uyguladığımız makyaja kadar her detaya özen gösteririz. Mezuniyet balosu da bu özel günlerden biri. Sephora editörleri heyecan dolu mezuniyet gecesi hazırlıklarınıza önerileriyle eşlik ediyor. 

Make Up For Ever HD Skin Foundation

Orta kapatıcılığa sahip olan bu fondöten, mat yapısına rağmen cilde aydınlık bir görünüm kazandırıyor. Doğal bir bitiş tercih ediyorsanız makyaj süngeri; yoğun kapatıcılıktan yanaysanız da fondöten fırçası ile uygulamanızı tavsiye ediyoruz. Ürünün bir başka artısı da suya ve tere karşı dayanıklı olması.

Tarte Shape Tape Radiant Concealer 

Klasik Tarte Shape Tape kapatıcı size yeterince nemli gelmiyorsa, Radiant kapatıcıya bir şans verebilirsiniz. Bu kapatıcının içeriğindeki hiyalüronik asit göz çevresini nemlendirmeye yardımcı olurken, meyan kökü de daha aydınlık bir görünüm sağlıyor. Orta kapatıcılığa sahip olan ürün, ciltteki kızarıklıkların üzerine uygulamaya da elverişli. 

Milk Makeup Mini Stick Lip + Cheek Werk

Milk’in yanak ve dudaklar için kullanılabilen çok amaçlı krem allığının Werk rengi, her cilt tonuna yakışacak bir gül kurusu. İçeriğindeki mango, avokado ve kayısı yağı yanakları ve dudakları nemlendirmeye yardımcı oluyor. Gece boyunca allığını ve rujunu tek bir ürünle tazelemek isteyenler için ideal.

Benefit Roller Lash Liner Waterproof Liquid Eyeliner

Benefit’in mat siyah tonlu likit eyeliner’ı gözleri vurgulamak için tam ihtiyacınız olan ürün. Hem kalıcı hem de suya dayanıklı yapısıyla hayat kurtarıcı. Fırçası ince olduğu için tek seferde kolayca uygulayabilirsiniz. 

Make Up For Ever Mist & Fix 24HR Setting Spray

Make Up For Ever’in sabitleme spreyi, gece boyunca makyajınızın tazeliğini korumaya yardımcı olacak ürünlerin başında geliyor. İçeriğindeki hiyalüronik asit ve aloe vera cilde bakım yapma özelliğine de sahip. 

Rare Beauty Soft Pinch Liquid Blush Joy

Rare Beauty’nin likit allığı yoğun pigmentli yapısıyla oldukça kalıcı. Az miktarda ürünü  stippling fırça veya makyaj süngeriyle yanaklarınıza uyguladığınızda aydınlık bir görünüm elde edebilirsiniz. Allığın Joy rengiyse herkese yakışacak, canlı bir şeftali tonu.